Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 august 2013

Voievodul țiganilor

  
   Regele a murit ?

   A murit un personaj : unul colorat , profitor , analfabet , strident , obraznic și penticostal ...
   Dumnezeu să-l ierte !
   Și noi să-l iertăm !

   Dar să nu uităm : să nu uităm cît rău a făcut României declarîndu-se „rege” al șătrarilor , internațional sau nu ; să nu uităm ce a generat personajul care era gata să-și discrimineze coetnicii ; să nu uităm să întrebăm de unde sînt banii și toată averea familiei !
   Multe n-ar trebui să uităm : sau dacă președintele găsește cu cale să-și lărgească baza electorală consumînd o banală coroană de flori , nu trebuie să mai întrebăm ?
   Nu vi se pare ciudat modul pomposo ridicol în care televiziunile noastre prezintă decesul ? Cu imagini de la ... palat , cu transmisiuni ale lui cătălin tenace : pe cînd breaking news ? Și cu înmormîntarea în direct ?

   Ω

   Vă rog să mă credeți : sînt sincer cînd spun că dispariția personajului nu mă bucură , ci îmi este indiferentă ; sînt de asemenea foarte sincer cînd spun că individul ar fi trebuit întrebat de sănătatea afacerilor derulate și de impozitele datorate statului ; și sînt din nou foarte sincer atunci cînd spun că manifestările absolut imbecile ale răposatului au făcut numai rău nouă tuturor , aducîndu-ne în fața știrilor mondiale pe post de maimuțe !
   În rest , despre morți numai de bine !

   El nu are nici o vină pentru ce se întîmplă acum : din nou televiziunile fac rating cu prostii !

   Ca și președintele de altfel ...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu