Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 7 august 2013

Cică - Vaca neagră goes to the airport !

   De vară

   Vara asta toridă (deși ne-am obișnuit să fie așa , că doar de-aia vara nu-i ca iarna !) , ne-a sosit la pachet cu cîteva obiceiuri noi , cu cîteva invenții , cu oarece gesturi „elegante” ce dau bine ! Și cum românul este de felul lui galanton , a împărțit gesturile astea cul cu multă mărinimie ambelor sexe !
   Doamnele au întîietate : o „doamnă” nu-și poate arăta uimirea , surprinderea , uluirea , etc decît acoperindu-și gura cu mîna ! Același organ (mîna) se folosește pentru acoperirea aceleiași guri și atunci cînd , impresionată de modul în care „performează” un concurent oarecare într-o emisiune sponsorizată gras de vreo firmă de telefonie și cu cîștigătorul cunoscut înainte de a începe preselecțiile , atunci dară , este emoționată pînă la lacrimi ! De ce ? Nu știm , însă le pare chic : să le fie de bine !
   Însă „doamnele” , nu se opresc aici cu gesturile „ravisante” : mai nou , am băgat de seamă , că musai la poză să te calce vaca pă picior ! Dacă ești o doamnă , că altfel stai ca proasta pe ambele-ți organe de mers , în loc să iei atitudinea de divă top modelă ! La sfărșitul acestei veri , privitorul pozelor estivale ale majorității româncelor , va crede că în țară este o nevoie acută de proteze !
   Nu , nu de proteze este nevoie ci , de un pic de minte și bun simț !

   „Doamnele” și „domnișoarele” mai sus pomenite , au la rîndul lor soți sau prieteni : puteau ei rămîne mai prejos ?
   Puteau ? Nu , bineînțeles că nu , așa că și ei și-au găsit ceva de făcut , de vară ! După ce s-au chinuit cu chirie în cîte o chițimie de doi bani , după ce au tot oftat uitîndu-se lung la alții mai șmecheri , după ce au împrumutat bani de la toți cunoscuții , după tot acest tur de forță deci , și-au văzut visul cu ochii : și-au luat mașină ! Bună , din Germania (am mai spus și cu altă ocazie , neamțu-i prost și o dă de bună) , la mîna a doua , dacă-i posibil înmatriculată în Bulgaria (cît se mai poate) ! Pînă aici , toate bune și frumoase : însă , dacă tot ți-ai luat o mașină care teoretic costă mai scump decît garsoniera din Ferentari în care stai cu chirie , de ce n-ai luat-o omule cu aer condiționat ? Dacă pe un biet papugiu de pe o bătrînă 1300 îl înțeleg că merge cu geamurile coborîte pe căldura asta (el n-are AC) , pe voi nu vă mai înțeleg : de ce mergeți cu lăbili cimpanzeo-gorilești atîrnate pe geamuri ?
   Ca să nu semnalizați ?
   Ca să arătați că vă este lehamite ?
   Sau ca să faceți economie de combustibil ?
   Cred că ăsta-i de fapt răspunsul : s-a scumpit motorina și vă este lehamite să alimentați iar camionu' !
   Este ?
   Este !
   Și cum taximetriștii sînt băieți isteți și cu punga strînsă , s-au prins repede și , le este și lor lehamite !
   Așadar TAXI , TAXI !

  Ω

   Vaca neagră și consortul merg la aeroport ? Nici gînd , se duc la bulgari : la all inclusive !
   Cu mașina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu