Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 august 2013

Test de rezistență la rupere

   Impozit pe taxă plus TVA

   Am aflat , cu satisfacție , că domnia sa , primul ministru al României domnul Victor Ponta , a hotărît (în sfîrșit) că trebuiește îndreptată o gravă scăpare a sistemului de taxe și impozite ! Ne manifestăm și pe această cale mulțumirea că în capul trebilor țării se află un asemenea specialist , un astfel de cîrmaci , acest minunat și luminat geniu al Carpaților !
   ponta victor , tată iubitor , mamă fără seamăn , iubit conducător , măreț legiuitor , înțelept taxator , mega plagiator , numai TU puteai găsi această miraculoasă soluție , numai TU puteai gîndi într-un asemenea mod , numai TU ne puteai face mîndri pentru sclipitoarea-ți inteligență !
   Numai TU ! Numai TU ai fost în stare să crezi că este corect să mai pui o taxă , numai TU îți închipui că bani la buget vin numai din taxe și impozite , numai TU gîndești că cetățeanul este o oaie ce trebuiește tunsă cît mai des pînă la piele , numai TU , genialule , numai TU !
   Numai TU „știi” că este „bine și corect” să plătim o taxă de drum în benzină și motorină , numai TU „știi” că este normal să suportăm accize uriașe la combustibili , numai TU „știi” că este necesară ROvigneta - adică încă o taxă de drum , numai TU „știi” că taxele de pod sînt normale , numai TU „știi” că merităm

 
   O nouă taxă , una de circa 50 de lei pentru un drum Pitești Constanța : pardon , de doar 50 de lei , modestă adică !


 
   Cei care l-ați adus pe clownul de mai sus la putere , cei care i-ați adus pe toți acești clowni la putere , fiți sinceri și
răspundeți-ne cinstit la întrebarea următoare : acum trăiți mai bine ? Ce s-a rezolvat ca urmare a protestelor zgomotoase și violente la care erați încurajați și la care ați participat ca OILE ?
   Ca OILE pe care „ciobanul” le tunde ; și le tot tunde ; și iar le tunde ; sau pe voi , iubiții noștri concetățeni , vă lasă în pace ?
   Și nu plătiți taxe noi ?
   Și nu plătiți prețuri mai mari ?
   Și nu v-a scăzut puterea de cumpărare ?
   Vă place ce ne-ați băgat pe gît ?
   Dacă nu , să vă fie de bine !
   Dacă da , iar să vă fie de bine !

  Ω

  Iubiții mei concetățeni ... ?












 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu