Faceți căutări pe acest blog

marți, 24 martie 2015

Ce e prost, ca prostul trece!

  Pe Gheorghe îl mâncau palmele!


   Zilele trecute, dimineața, la ProFm, Gheorghe zis și Andrei l-a avut invitat pe Tarzanul național, pe profundul gânditor cu pătrățele, dOOOOriAAAAn popa!
   Individul este atât de limitat, încât nu v-aș fi deranjat cu o asemenea știre!
   Nu, nu v-aș fi deranjat, dar personajul a produs un moment de umor prostesco involuntar atât de bun, încât - recunosc - mi-a fost imposibil să-l țin numai pentru mine!
   Iată despre ce este vorba: întrebat de Gheorghe ce fel de oameni a întâlnit în Africa de Sud, ipochimenul a inventariat și ...
   Gheorghe, ca o gazdă bună, primitoare și de oameni iubitor - cum îl știm noi încă de pe vremea când a făcut Boc poc - a încercat să-l ajute pe nătărău, i-a ridicat mingea la fileu, i-a servit-o, i-a ținut-o, el, nătărăul adică, nu și nu, afroamericani în sus, afroamericani în jos!
   Până ce un reprezentant al proTV-ului - poate chiar cel ce a hotărât că ipochimenul este perfect pentru rolul de vedet! - îi va explica într-un mod corect politic cu ce se mănâncă povestea asta cu afroamericanii pe care i-a văzut el prin filmele alea inteligente și de artă, alea cu bătăi, noi îi adresăm o singură rugăminte: să-și comande un costum de culoare afroamerican(ă).

   Ω

   ... și mulți au sărit gardul!
   P.S.1 Sper că domnul Andrei Gheorghe nu i-a rupt urechile prostovanului: altfel, cum ne-am mai amuza gratuit?
   P.S.2 Și un asemenea specimen de Antipa este promovat pentru a deveni un idol și un model?
   Doamne, în ce țară trăim?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu