Faceți căutări pe acest blog

marți, 10 martie 2015

Războiul lumilor sau cum 1 = 10

   Indiferent cine cu cine se luptă,
   tot noi pierdem!


   Să privim cu atenție în jurul nostru: lumea lui victoraș PSD se reface, iar pensionarii, cei care au „ridicat” această țară, au început să
spună - plini de curaj - cum că numai și numai el le-a mărit pensiile și că numai și numai el merită să conducă, restul sunt nulități! Lumea președintelui Iohannis, o lume ce se dorește corectă și cinstită, pare a fi în schimb, cumplit de mică! Lumea lui ponta, cere românilor plecați afară la muncă, să se întoarcă în țară și să fie șomeri, asta fiind se pare, condiția de bază pentru înțelegerea doctrinei iliesco - hrebenciuco - drăgnisto - victorașo - PSD-iste, iar prin urmare, lumea politică românească, plină de conștiința faptului că voturile diasporei astăzi i-au ajutat pe unii și mâine le pot fi contra, lumea politică spuneam, a găsit soluția lichidării importanței electorale a unui grup de cetățeni, hotărând din câte se aude, ca oricât de multe voturi ar fi exprimate în străinătate, ele să se reflecte într-un număr de 7 (șapte) mandate! Acum, plecați din țară, sunt cel puțin două milioane de români cu drept de vot, adică circa 12% din numărul total de electori: calculând simplist, vedem că 12 procente din cei peste 580 de parlamentari ar însemna cam 70 de suflete și, nicidecum 7 (șapte) așa cum se aude! Concluzia? Lumea politică, indiferent de culoare, este conștientă că cei plecați vor cinste și corectitudine, vor mai puțină hoție, așa că, fiind convinși că mai devreme sau mai târziu vor ajunge la putere (ȘI VOR FURA ȘI EI), profită de pe acum să le rupă capul celor ce cu siguranță nu-i vor vota!
   Diaspora chiar nu poate face nimic împotriva unei asemenea șmecherii ordinare?
   Chiar nu bate la ochi lipsa de egalitate între voturile CETĂȚENILOR ROMÂNI  din țară și din străinătate?
   ESTE NORMAL CA UN ROMÂN DIN ȚARĂ SĂ
VALOREZE ZECE ROMÂNI PLECAȚI?
   Lumea politică, ne vrea pe toți în situația lumii pensionarilor amorezați de tătucu' iliescu ieri și, de unchiu' victor azi: și în mod paradoxal, liberalii, campionii democrației, fac parte din aceeași lume mai sus descrisă!
   Lumea din răsărit, pare a se pregăti de luptă cu lumea din apus: lumea rusă, slavă, pravoslavnică, se pregătește să ne aducă din nou fericirea de care nici astăzi n-am scăpat!
   Lumea occidentală, plină de fisuri și spărturi, nu pare a dori să se trezească dintr-un bolnav „dolce far niente”, sperând prostește că lumea se vede corect de la Kremlin.
   Lumea noastră, cu complicitatea criminală a CNA-ului, se educă de la măruță, urmărește cu sufletul la gură aventurile unor „celebrități” prefabricate, mănâncă semințe cu ochii la fotbal și își închipuiește că Dumnezeu nu ne-o lăsa! 

   Ω

   O veste proastă: ne-a mai lăsat și-n alte ocazii, n-ar fi prima dată!
   Păzea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu