Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 martie 2015

... parcă nu e prost destul!

   De ce mă enervează occidentul!


   Pe lângă multe alte lucruri, majoritatea lor fiind făcute muuult mai bine decât de către noi (mă supără rău asta), sunt și câteva pentru care occidentul nostru iubit merită să primească un semn obscen! Adicătelea, se cred atât de deștepți încât ăștia din est suntem musai și neapărat proști! Dar nu orice fel de proști, proști cu spume (cum se zice prin mahala)! Și iată de ce ...
   Se dau tot felul de „analiști” și jurnaliști și știriști de câteva zile de ceasul morții, întrebându-se ce se întâmplă oare cu Țarul Moscoviei! Până acum, variantele prezentate au fost:
- lovitură de stat
- din nou proaspăt tătic
- boală
și nu vă mai înșir alte asemenea inepții, pentru că aș simți că vă jignesc inteligența, lucru pe care nu-l doresc! Așadar, a fost bănuit MS Putin de tot ceea ce este omenește posibil, comportându-se iubiții noștri oameni de media + analiști ca țața Floarea de la Aprozar, i s-au pus lui Putin în cârcă tot felul de povești, s-a lăsat de înțeles că are și el treabă, ca omul, așa că ar trebui lăsat în pace! La toată nebubia asta, a contribuit și purtătorul rus de vorbe, cel care le-a atras occidentalilor atenția că sunt loviți de insolație!
   Ei bine, tocmai când li s-a spus în față că au o problemă, așa zișii știriști s-au aruncat și mai abitir asupra subiectului, „descoperind” că opt martie anul ăsta la Moscova a căzut pe cinci, că Kirghizia nu-i Kazahstanul și așa mai departe!
   În acest moment, am simțit că mă sufoc de indignare: toți, dar absolut toți îl judecă pe Putin de parcă ar fi tătucul Stalin, lipsa de informație istorică interzicându-le să vadă că seamănă și se poartă mai curând ca „perfidul bizantin” Alexandru!
   Spus pe scurt, tot omul s-a apucat să bată câmpii și nimeni, dar absolut nimeni, nu s-a gândit că este posibil ca perfidul Putin să fie undeva, dincolo de Urali, într-un centru de comandă, evaluând împreună cu comandanții ruși reacția opiniei publice la ultimele acțiuni militare ale războiului hibrid!

   Ω

   Evaluând, chiar și efectul produs de falsa lui dispariție!
   Mare greșeală face vestul:
din nou crede că aici în răsărit, toți sunt proști și toate-s proaste!
Iluzia asta poate să coste: MULT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu