Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 martie 2015

Cică - Cine știe, câștigă!

   Nedumerire

   Parchetul cere parlamentului ridicarea imunității ministrului și senatorului Darius al lu' Istaspe, pardon, al lu' Vâlcov: nici o nedumerire până aici, îl ține doctorul ponta în brațe, sigur are bube, deci nu ne mirăm.
   Parchetul, aduce în acest mod justiția din România pe o nouă treaptă de fericire și progres, demonstrând că poate da cu decimalu' după oricine poftește dumneaei! Nici asta nu-i de mirare, ultimele evoluții ale DNA stăpânul brățărilor, pregătindu-ne pentru lucruri din ce în ce mai ... înalte!

   (Domnii din PSD cu probleme cu justiția, par a se supune altor reguli de partid, uitând să se, sau să fie suspendați din respectiva organizație publică: nici asta nu ne miră, atâta timp cât doctorul nu poate fără leacul dragnea! - închidem paranteza)

   Și atunci, ce ne miră?
   Ia colo, un lucru de nimic: darius al lu' vâlcov, este acuzat că așa și pe dincolo muuulte milioane de euro, pe vremea când era primar (parcă PDL!!!)  al Slatinei!
   Păi, atunci, avea dumnealui vreo imunitate?
   Alta adică decât cea dată de cotizația plătită la partid întocmai și la timp?
   Nu, nu avea ...
   Și abia acum mă mir: dacă omul a furat atunci când nu avea nici o protecție „legală”, de ce astăzi este protejat de parlament, că doar încă nu s-a demonstrat ce, cât și dacă a furat ca senator? 
   De ce se bucură de imunitate dacă faptele pentru care este cercetat s-au petrecut când nu avea asemenea privilegiu?

   Ω

   Puteți ieși din această dilemă?
   Dacă DA, vă rog luați-mă și pe mine și, veți câștiga veșnica mea recunoștință!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu