Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 martie 2015

Se împute treaba?

   Pare-se că da!


   Spre satisfacția și plăcerea publicului larg, actualii ilegaliști nu au nimic în comun cu cei din alte vremuri: adică, fără bile la picioare, fără să plângă Doftana, fără „Zdrobite cătușe”, ilegaliștii de astăzi, în loc să reziste eroic interogatoriilor mârșavilor reprezentanți ai sistemului opresiv, cedează nervos cu gândul la premianta de op'șpe ani care-i iubește sincer și-i așteaptă (pe câte un decrepit miliardar)!
   Se mai întâmplă și invers, adică se mai află și câte o blondă incultă specialistă în președinții Norvegiei, blondă care, cu gândul la chelia tutelară se ia de piept cu toată lumea! Da, tot felul de ciudățenii se petrec în ultima vreme!

   De exemplu, vedem că DNA-ul a început să atace și primari, cu toate că ni se pare ridicolă problema de numai 300.000 de euro pentru care a fost săltat fotbalistul edil al Ploieștiului: după ce se încălzesc și-și fac mâna, îi rugăm frumos pe angajații DNA să facă o tură și pe la primăriile din București, la toate cele șapte! Vor avea de lucru un cincinal!

   Așadar, să ne tragem sufletul și, să numărăm pe degete: cum extremele se atrag, vom fi apărați de portughezi (văd că schimbul între popoare se face tot la nivel de zburători/zburătoare), cum nu există om politic român curat, a venit și rândul lui „care pod domnilor?”, blonda cu probleme de drept se agită atât de tare încât sigur va mai trage mulți după ea, nu știm când îi vine rândul lui Poc, Bucureștiul suprasemaforizat a devenit aproape de necirculat, falsesle celebrități se întrec în cacofonii și alte prostii ce li se par profunzimi de neatins, bau-baul redeschiderii dosarului mineriadei/mineriadelor rămâne la stadiul de bau-bau, cine a avut va mai avea, cine n-a avut, nici n-o să aibă!
   Pe noi, nu prea ne interesează chestiile astea, pentru noi sunt o umplutură absolut plicticoasă! Noi, noi nu avem timp pentru asemenea prostii, noi îl urmărim cu „gurili” căscate pe părluță încheind pacea între cele două super puteri sexuale din junglă, adică Tarzanul
protv-ului și Tarzana filmelor ... câh: asta da cestie interesantă ... restul ...
ȘI CARE IE PROBLEMA?

   Ω

   Am și eu o nedumerire: ce treabă are FBI-ul cu SRI-ul?
   Că dacă era CIA, mai înțelegeam, dar așa ...
   Oricum am lua-o, se pare că treaba a cam început să se împută pentru unii Florici, Claudii, Nici miniștri, turiști prin capitale europene, etc, etc, etc!
   Hotel Rusia, da?
   Tocmai pe via del Babuino?
   Sau altă arteră mai ieftină vă stătea în gât?
   Pe via dei Condotti n-ați găsit nimic?
   Babuinilor!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu