Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 martie 2015

Poștașul a sunat deja o dată!

   Oglinda strâmbă ... și îndreptabilă?


   Recunosc, că deși nu-mi place omul, recunosc, că deși știu bine că are bube, recunosc, că deși știu bine că execută ordinele întocmai și la timp, recunosc deci, că deși alții nu se obosesc, eu îl citesc când și când pe bloggerul V Ciutacu! Are un aer frust, de vers arghezian plin de mucigai și de noroaie, dar ... dar asta ascunde o inteligență net superioară mediei anteniștilor, are idei interesante și, chiar dacă nu înotdeauna (de fapt, chiar destul de rar) sunt de acord cu domnia sa, îmi place modul în care inventează argumente: cu siguranță are un IQ ridicat, drept care, chiar dacă-l înjuri (nu este cazul meu), o faci fiindcă-i deștept și nu pentru că a făcut în mijlocul drumului!

   Însă, stupoare: o atacă mai recent pe Alina Gorghiu, îi lasă de înțeles că ce știe toată lumea (!!!) este nimic pe lângă ce știe EL (ehe ...), face aluzie la niște dosare și, o aseamănă permanent cu elena udrea!
   Până aici, nimic nou, nimic deosebit: omul, are și el un informator și se lasă „informat”, are niște fișe despre diverși, lansează acuzații voalate sau directe: într-adevăr, nimic nou sub soare! Amenințările sunt atât de răsuflate, încât postarea nu este (eventual) citită decât pentru stilul autorului: și atât!
   Totuși, din acest ocean de platitudini frumos înșirate, se vede dorsala amenințătoare a unui rechin, iar dorsala aceea, care înseamnă în apropiere prezența unei mașinării de ucis și înfulecat, este amenințarea adresată Alinei Gorghiu:
Știi bine cum ai ajuns președinte al PNL (???), sper că nu e nevoie să detaliez. Azi îți execuți, fără milă, colegi de partid în fața cărora acum doi-trei ani de zile erai ca un pudel. Dai cu rahat în oameni fără sprijinul cărora nu ai fi ajuns în veci ceea ce ești (???). Reciți lecții de cinste, morală și corectitudine în contextul în care se stă cu curul, la ordin, pe dosarele tale (???).”
 „Când se va da verde la execuția ta, deontologii care îți suflă-n pene vor fi alimentați cu informații.
   Dincolo de toate invectivele, rămân câteva acuzații, acestea și multe altele, acuzații pe care am dori ca bloggerul să le dezvolte: inclusiv cea în care spune
S-a schimbat alesul, s-a schimbat și femeia determinantă (???).

   Așadar, ăsta este mesajul pe care îl transmite Alinei Gorghiu?
   Să nu muște mâna care a hrănit-o?
   Să nu uite și să mulțumească celor care ar fi ajutat-o în trecut?
   Ori amenințând-o cu știința despre dedesubturile afacerilor ei?
   Dacă are asemenea informații incriminatoare, să le dea justiției și chiar să le facă publice!
   Dacă le are! 

   Ω

   Alina Gorghiu nu-mi este simpatică! Nu mai mult decât orice alt politician român dar, am învățat că până la proba contrarie,
ORICE OM ESTE NEVINOVAT!
   Așa că, articolul citat trebuie văzut ca un mesaj amenințător, destinatar fiind co-președintele PNL: am văzut și cine-i poștașul! Interesant ar fi să aflăm și cine-i
EXPEDITORUL!
   Preferam totuși pamfletele lui Arghezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu