Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 septembrie 2017

A venit toamna ...

   Adică a trecut vara!
   A trecut vremea reluărilor la TV și a început vremea ... reluărilor la TV - sau a schimbului de emisiuni și suprapunerii de formate.
   A trecut vremea în care tot românul se RELAXEAZĂ, cuvânt la modă alături de URBAN și alte câteva.
   A venit toamna, alegerile au avut loc acum circa 10 luni, pesede-ul guvernează de mai mult de nouă și ... și încerc să-mi explic niște lucruri! Da, să-mi explic, pentru că văd că societatea românească își închipuiește că așa este normal: pesede-ul guvernează de parcă a câștigat alegerile cu cel puțin 90% din voturi, pesede-ul votează de parcă ar fi veșnic, pesede-ul votează de parcă ar fi (partid) unic! 
   Dar opoziția unde este? 
   Dar cei care nu au votat pesede-ul, de către cine sunt reprezentați?
   Dar vocea celor care nu cred că este bună direcția spre care se îndreaptă actuala conducere a României ducând cu ea și insula Belina și Hidroelectrica și tot ce poate aduce un câștig, cum se poate face auzită?
   Să vă dau un exemplu statistic: în ultimele trei luni, opoziția românească a fost vizibilă cu adevărat la o tăiere de moț legată de Avram Iancu, unde în mulțime cred, vis a vis de membrii marcanți ai conducerii pesede și-a făcut cu greu loc și Ludovic Orban și, acum scurtă vreme, la o nuntă giurgiuveano pesedistă, unde un FOST parlamentar liberal a luat una peste bot (exact ca în alegeri!) de la un actual membru pesede! 
   Altceva, vă mai amintiți? 
   Spuneți-mi vă rog, când a fost ultima dată când un reprezentant al opoziției parlamentare a luat poziție contra pesede altfel decât prin niște penibile luări de cuvânt în parlament, bâiguieli pe care nu le ascultă nimeni? Unde este super partidul de oameni noi și curați care dacă n-au salvat Bucureștiul se mulțumesc să salveze măcar ... România? Unde sunt liberalii cei bătăioși (???), gata să depună orice efort pentru a nu spune nimic? Unde sunt guralivii din campanie, oamenii gata să facă și să dreagă? Cum de nu văd unde s-a ajuns cu politizarea funcțiilor, cum de nu văd pe mâna cui sunt date instituțiile statului, cum de nu văd că România a fost feudalizată, dată pe mâinile coconilor și beizadelelor? De ce nu vorbesc? De ce nu-și manifestă ... opoziția?

   Trebuie s-o spun, cu părere de rău:
OPOZIȚIA DOARME PÂNĂ APROAPE DE SFÂRȘITUL ACESTUI MANDAT PARLAMENTAR, AVÂND GRIJĂ SĂ DERANJEZE CÂT MAI PUȚIN!
CEL PUȚIN AȘA PARE!!!

   Ω

   În concluzie, în situația paradoxală în care strada anti pesede a fost vizibilă, mai coerentă și a obținut rezultate evident mai bune decât opoziția parlamentară, cei ce n-au votat partidul devenit unic, ar trebui să înceapă prin a curăța propria reprezentare înainte de a ataca gașca dragnea&asociații: 
PROBLEMA CEA MARE NU ESTE CĂ pesede-UL FACE CE POFTEȘTE,
CI CĂ pesede-UL ESTE LĂSAT SĂ FACĂ CE POFTEȘTE!
   Acesta schimbare, această activare a opoziției este primul pas necesar revenirii la o viață politică normală: va fi el făcut?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu