Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 septembrie 2017

Oi sau cetățeni?

   Am constatat că oamenii noștri politici continuă să ceară! Astfel, președintele Johannis cere bun simț și reacție onorabilă încununată cu demisia celor două cotoroanțe cu Belina, dragnea cere liniște pentru ca guvernul să poată să lucreze, iar TT 33 de la justiție, cere nici mai mult nici mai puțin decât încălcarea acelei înșiruiri fără noimă de declarații și principii numită Constituția României, înșiruire care spune clar că
NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE
uitând că a fost adoptată prin 
REFERENDUM POPULAR!

   Care dintre cereri sunt legitime?
   Să fie cea a președintelui României care speră într-o manifestară mai clară a dorinței societății civile?
   Să fie a președintelui dragnea care nu înțelege că un CONDAMNAT PENAL trebuie să se retragă frumușel din lumina scenei (vezi mitrea sau năstase)? Că așa este de bun simț?
   Să fie a ministrului justiției care nici el nu mai știe unde începe și unde se sfârșește încălcarea legii, din moment ce cere nici mai mult nici mai puțin decât ca acțiunile membrilor guvernului să nu poată fi anchetate? Nici comuniștilor nu le-a trecut așa ceva prin cap: este adevărat că dacă-l supărai pe fratele cel mare îți putea trece un glonț prin cap, dar să interzici OFICIAL justiției să-și facă datoria, nici ei n-au îndrăznit să gândească!

   Ω

   Oamenii politici au început, într-adevăr, să ceară: unii ne cer să ne implicăm și să ne spunem părerea, alții ne cer să stăm deoparte ca oile, că știu ei ce fac! 
   Ce vom fi?
   CETĂȚENI SAU OI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu