Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 septembrie 2017

Onoare sau oroare de Muscă?

   Mai mulți membri marcanți ai partidului aflat la putere au fost puși sau urmează să fie puși sub acuzare pentru fapte incompatibile cu statutul de persoană aflată în slujba comunității, mai exact pentru infracțiunea de ciordire din bunul public și atribuire de bunuri sau valori unor persoane sau organizații private!
   Nu vorbim acum și aici de toate neamurile și rubedeniile, de toate secretarele cu fuste scurte și șoferii învățați să lustruiască negrele limuzine, ajunse și ajunși în poziții de conducere prin ministere și alte organisme bolnave ale statului român, nu vorbim nici despre soți arabi, bănuiți de a fi mânjiți cu microbul terorismului (cel puțin așa spunea un președinte la un moment dat), vorbim despre un abuz în serviciu, abuz cu valoare cert mai mare de 200.000 €, abuz în urma căruia, astăzi, DNA-ul are din nou de treabă!
   Așadar, madame saideh sau cum o cheamă, este pusă sub acuzație pentru fapte bine cunoscute deja, iar pe rovănica se pare că o cam trage plumbul de picioare! Problema mea în această situație, problema și curiozitatea mea, este dacă persoanele acestea influente din gașca dragnea, vor avea bunul simț de a se retrage atâta timp cât sunt acuzate și/sau anchetate!
   Se vor gândi că este bine, frumos și ONORABIL să urmeze exemplul Monăi Muscă, cea care cu ani în urmă, acuzată fiind de ceva mult mai puțin grav și mai greu demonstrabil, a preferat să se retragă din viața publică și politică? Vor da dovadă de bun simț, de rușine, de bună creștere și, în final, DE ONOARE?
   Sau se vor ascunde în spatele parlamentului, ca de obicei?

   Ω

   Vă spun sincer că nu cred să procedeze onorabil și că îmi doresc din suflet să mă înșel!
   Nu-i cred pe noii stăpâni capabili de gesturi ce urmează unei educații solide și ne-tovărășești: dumneavoastră? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu