Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 septembrie 2017

Adevăr cu termen de garanție

   vâlcov darius, pseudo om de afaceri și fost primar al Slatinei, s-a supărat  pare-se pe DNA și, considerând că acesta (DNA-ul adică) nu-și respectă promisiunea făcută, spune că nu mai recunoaște nici o declarație dată și semnată după o anumită dată! Nu importă nici data și nici conținutul declarației sau declarațiilor, deși pare ciudat, pentru un om care urmărește activitatea politică din România, aceste lucruri sunt irelevante! Spuneți că dădea bani prin cimitire și că ascundea tablouri, că susținea pedele-ul, că a contribuit la meteorica strălucire a unor nuți și trăienei? Da, aveți dreptate, dar nu asta contează acum, ci faptul că dumnealui i se pare corect să mintă, i se pare absolut normal să nu spună adevărul într-un anumit moment, indiferent la urmări!
   Așadar, când a spus vâlcov darius adevărul?
   Înainte de data de ... sau după data de ...?
   A spus un adevăr cu termen de valabilitate?
   A expirat garanția adevărului și acum vine cu altul?
   Când anume a fost sincer în fața justiției: înainte sau după termenul de ...?
   
   Comportament infantil, de copil alintat care se dă cu fundul de pământ, sperând ca actuala putere, în război declarat cu DNA-ul și Parchetul General să le rupă acestora gâtul și astfel să scape și el! Pueril, de-a dreptul pueril mod de gândire, atât al lui, cât și al avocatului ce-l reprezintă: ist vâlcov, chiar dacă-și frânge DNA-ul coloana Kovesi, tot va fi un bun exemplu de cum știu pesedeii să facă dreptate pe spatele membrilor fostei opoziții! 

   Ω

   Sperăm că strada va fi din nou mai puternică și mai vigilentă decât falsa opoziție parlamentară și că va împiedica schimbările propuse de TT la justiție: și să ne spună atunci slătineanul cum este cu pomana de tablouri în cimitir, să știm și noi!
   Să nu uit: să ne spună și cât timp este adevărat ce va declara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu