Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 martie 2018

2018=1984?

   Recunosc: sunt vinovat de CRIMĂGÂNDIT!
   Cel puțin în accepțiunea conducerii pesede: căci cine nu este de acord cu linia partidului dragnea se face vinovat de această abominabilă crimă! Presupun că televiziunile au prins ideea înaintea noastră și s-au grăbit să-l umanizeze pe mustăciosul teleormănean (are mustață, asta măcar nu-i defăimare!) prezentându-l ca viitor cap de familie, când el pare a fi deja capo dei tutti capi
   Nu-i nimic, pe moment să-i fie de bine!

   Problema mea nu este nunta lui cu persoana aceea fără sare și fără piper (nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie, spune un proverb care circulă cu siguranță și la Videle), problema mea și a noastră ar trebui să fie întoarcerea nu în anii `50 ci în 1984! Dacă nici această decretare a interdicției criticii la adresa puterii și a oamenilor ei nu este demnă de Orwell, atunci nu mai știu care-i!

   Trebuie să avem grijă, puterea a fost acaparată pas cu pas cu sprijinul bovin al unei populații rămase în evul mediu educațional, prin înconjurarea cu propriii oameni și cu numiri politice - nu mai lipsește decât cultul personalității: când va începe? 

   Ω

   Dacă spun că un primar schimbă de zor bordurile puse de piedone acum trei sau maximum patru ani, este defăimare?

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu