Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 martie 2018

Bombonica cea amară și scandalul FB

   Am avut ocazia de a-l vedea pe un teleormănean între jandarmi și, nu vă ascund, am crezut pentru o clipă că justiția și-a făcut în sfârșit datoria în oricare dintre multele dosare de care căruțașul din Caracal vrea să-l scape: am aflat însă că jandarmii erau acolo pentru a-l proteja de ziariști și probabil hoardele dezlănțuite ale opoziției!
   Ce am învățat eu/noi din imaginile de la TV?
   Am învățat că actuala conducere a jandarmeriei știe cum să-și facă datoria și față de cine (să trăiți, șefu`!) și că trebuie schimbată urgent din funcție, am învățat că „n-a sunat dimineața ca să ceară protecția jandarmilor” și am mai învățat că nu-i stă rău!
NU-I STĂ RĂU DELOC ÎNTRE JANDARMI!
   Cu deosebirea că dacă acum forțele de ordine îl protejează să nu fie „strivit” de susținători, într-un timp oarecare este posibil să facă serviciul de a proteja cetățenii ținându-l pe dumnealui pe loc, mai exact într-un loc sigur.
   Dacă are noroc, nimerește într-un spațiu neconform cu normele dorite de slugărel toader și câștigă cinstit cinci €/ziua de detenție: ar fi o afacere, nu-i așa? Vreau să spun, ar fi o afacere cinstită de data asta!
   Și, a propos de slugărel: în România statul pesedist vrea să dea bani tuturor cu gândul la viitoarele alegeri (prezidențiale, locale, parlamentare) dar nici o clipă ministrul justiției nu se gândește la oarece despăgubiri date victimelor DIN BUZUNARUL VINOVAȚILOR
   Slugărel nu vede decât drepturile deținuților în detrimentul cetățenilor cinstiți: pregătește oare terenul pentru ... ?

   Vine acum o „altă întrebare”, însă una reală, de peste ocean nu de la Caracal ...
   Să se fi folosit pesede-ul de sistemul FB Google?
   Să fi furat startul alegerilor?
   Unii așa vor să creadă, dar se înșeală!
   Acțiunea este prea subtilă pentru oamenii cu mitraliere și poporul căruia i se adresează: ei doar au promis!
   Și a fost suficient pentru poporul pesede! 

   Ω

   Să revenim însă la întrebarea momentului!
   Cine va fi mai iute de mână: justiția în cazul salariilor din banul public deturnate de Măria Sa sau comisia parlamentară care l-ar scoate nevinovat și pe Terente?
   P.S.1 Bombonica, având o educație pesedistă, de stânga, de fată de-a noastră, din popor, respectă justiția în mod deosebit, drept care a plătit deja prejudiciul ce i se impută
ÎNAINTE DE A FI DECLARATĂ VINOVATĂ!
   Ea se știe curată și nevinovată, dar din reȘpect față de justiție și ca un bun cetățean din Teleorman ce se află ea preferă să dea banii ÎNAINTE, chiar dacă se simte cu conștiința curată! 
   P.S.2 Și noi trebuie să (s-o) credem?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu