Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 octombrie 2018

Apucături de repetenți de școală primară ...

   ... din câmpia Teleormanului!
   Guvernul a trimis experților europeni textele legilor justiției cu câteva „MICI” greșeli de traducere (nu mai știe nimeni românește în lumea asta globalizată)! Care sunt aceste greșeluțe ori greșelici făcute de câte o secretară de școală de țară împreună cu coana „profesoară” din aceeași școală? Păi ... iată-le:
- la articolele privind traficul de influență și abuzul în serviciu a dispărut cuvântul „MATERIAL” - astfel, articolele de lege nu mai intră în conflict cu „Convenția internațională privind corupția” și nici cu „Convenția ONU împotriva corupției”
- în cazul Codului de Procedură Penală, a fost introdus un cuvânt, „REZONABIL”, crezând teleormănencele pesediste că suplinesc lipsa celui dispărut anterior; astfel, art. 103 care spune „Condamnarea se dispune doar atunci când instanţa are convingerea că acuzaţia a fost dovedită dincolo de orice îndoială” își modifică substanțial înțelesul!
   În acest fel, teleormănenii care poartă ilegal și numele de români, au încercat (și au sperat!) să mintă și să înșele experții europeni:
VREAU SĂ VINĂ ACUM IDIOATA AIA DE EUROPARLAMENTAR AL CĂRUI NUME NU-L ȘTIE NICI MĂSA ȘI SĂ NE CERTE CĂ NE FACEM DE RÂS ȚARA PENTRU CĂ NU SUNTEM DE ACORD CU PROSTIILE PUTERII! 
SĂ VINĂ ȘI SĂ NE CERTE CĂ NU NE SPĂLĂM RUFELE ÎN FAMILIE!
   Concluzia experților europeni a fost că „legiuitorul român a ridicat standardul de probă cu mult peste standardele internaționale în toate fazele unei investigații penale și e de așteptat ca acest lucru să complice în mod inutil activitatea instituțiilor de aplicare a legii”!

   Ω

   Este evident pentru oricine că oameni de calitate îndoielnică dar cu oarece cunoștințe s-au pus în slujba puterii așteptând ceva recompense, este evident că niște mafioți în costum au pus ILEGAL mâna pe putere și transformă România într-o mafie, este evident că aceiași mafioți încearcă să modifice legea astfel încât să poată fura, evident, fără teamă și fără opreliște, este evident că nu se așteaptă să fie prinși!
ESTE EVIDENT CĂ TREBUIE OPRIȚI, MAI ALES CÂND DEMONSTREAZĂ 
CÂT DE INFANTILI SUNT ÎN GÂNDIRE!
CÂND?
CUM?
VA VENI ȘI VREMEA LOR ... SĂ MAI AVEM PUȚINĂ RĂBDARE!

2 comentarii:

  1. I pay a quick visit each day some web sites and websites to read content,
    except this weblog provides quality based content.

    RăspundețiȘtergere
  2. Greate post. Keep writing such kind of information on your
    page. Im really impressed by your site.
    Hello there, You've performed an excellent job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends.
    I am sure they'll be benefited from this site.

    RăspundețiȘtergere