Faceți căutări pe acest blog

duminică, 21 octombrie 2018

Greșeala reparării greșelii prin greșeală

   Vineri, Ronnie O`Sullivan a câștigat greu, foarte greu chiar, un meci cu un chinez, un puști de 18 ani! 
   Ba, chiar mai mult, Ronnie a comis o greșeală impardonabilă - a făcut un fault evident, lovind cu tacul DUPĂ LOVITURĂ o bilă roșie: nu ar fi ăsta nici primul și nici ultimul fault într-un joc de snooker ... doar că de data asta, arbitrul n-a văzut, adversarul chinez n-a văzut, Ronnie n-a văzut! Amatorii de fotbal vor sări în sus, strigând că a fost ori furăciune ori aranjament ... nu, nu a fost nici una nici alta, pur și simplu a greși e omenește și cei de la masă, din varii motive, au greșit!
   Și atât!
   După meci, la TV, Ronnie s-a arătat surprins, declarând chiar că este dispus să rejoace meciul: cum asta nu se poate, rezultatul a rămas cel obținut la masă vineri ... și gata!

   Numai că, a doua zi, deci sâmbătă, într-o semifinală total dezechilibrată, într-un meci care nici nu trebuia să se joace, Mark Davis (46 de ani, locul 42 mondial),  l-a învins pe Ronnie fără drept de apel:
6 - 1
   Da, un rezultat spectaculos, neașteptat, bun pentru pariori ... însă în spate pare a se ascunde altceva: permanent Ronnie a lăsat senzația că nu vrea să joace, a lovit cam ca un amator, părea cu mintea în altă parte și, sfârșitul meciului a părut a-i aduce o mare ușurare!
   Mark Davis în schimb, a jucat așa cum îl știm: corect și precis cât îi stă lui în posibilitate dar fără strălucire, fără să ne rupă gura!

   Ω

   Ei bine, impresia noastră de pe margine, a fost că Ronnie nu a vrut să joace acest meci, că a considerat că a parvenit în semifinală prin faultul acela neobservat și că nu-și merită locul!
   Mare păcat, greșeala de vineri nu a putut fi îndreptată printr-o altă greșeală sâmbătă, greșeala cea mare fiind că ne-a privat pe toți amatorii de snooker de spectacolul așteptat!
SPER SĂ MĂ ÎNȘEL!

3 comentarii:

  1. Greetings! I know this is kinda off topic but
    I was wondering which blog platform are you using for this website?
    I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had problems with hackers and
    I'm looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

    RăspundețiȘtergere
  2. Everyone loves it whenever people get together and share
    thoughts. Great site, keep it up!

    RăspundețiȘtergere
  3. If you wish for to take much from this post then you have to apply such strategies
    to your won weblog.

    RăspundețiȘtergere