Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 octombrie 2018

Referendumul: examenul bisericii ortodoxe

   Am observat că legile statului român nu mai sunt respectate: cel puțin în biserică, acolo unde este interzisă propaganda alta decât cea a slujbei creștine!
   Este clar că pesede-ul, după ce s-a jucat un pic cu prostia numită „familie tradițională” s-a trezit înhățat de aliatu-i de nădejde! Nu, nu de alde tăriceanu, ci de aliatul tuturor puterilor din România, aliatul domnilor, al voievozilor, al regilor, al secretarilor generali ai pecere, ai lui iliescu și băsescu și constantinescu: 
A FOST ÎNHĂȚAT DE BISERICĂ!
   Și iată cum, România din stat laic a devenit dintr-o dată unul teocratic: din moment ce biserica mă/ne bombardează cu mesaje dintre cele mai „ultimative” învățându-ne cum să votăm, din moment ce biserica a dat liber la predici de propagandă, din moment ce biserica pângărește slujbe de nunți sau înmormântare cu îndemnuri de a merge și de a vota la referendum ca să dovedești că ești un bun creștin ortodox, din moment ce se întâmplă toate acestea și statul laic nu reacționează în nici un fel, atunci în mod evident România este un stat feudal, supus cutumelor pământului și popii din amvon!
ȘI ESTE NORMALĂ ÎNTOARCEREA ÎN VREMURILE DE DINAINTEA REGULAMENTELOR ORGANICE 
DIN MOMENT CE bor ÎMI CERE SĂ-MI DECLAR CREDINȚA ȘI S-O SUSȚIN AȘA CUM DOREȘTE CHIAR EA, ADMINISTRAȚIA BIETULUI 
IISUS HRISTOS!

   Revoltător nu este numai faptul că popii fac propagandă în biserică (deși nu ar avea voie nici în afara ei), revoltător este că statul care trebuie să ne apere și pe care îl plătim pentru asta, nu face nimic: noi nu suntem egali în fața legii din moment ce creștinii ortodocși se bucură de un asemenea tratament iar ceilalți cetățeni NU!

   Pentru cine nu a înțeles încă ce se petrece, vom da câteva explicații pe scurt: bor, a pus gheara obișnuită să ia și de la vii și de la morți pe ideea apărării familiei tradiționale și o mulge cât poate de tare nu pentru că moare de dragul heterosexualilor, ci pentru a-și demonstra partenerilor politici PUTEREA! bor face acum un exercițiu, bor are o aplicație de-a dreptul militară, cu care demonstrează că poate controla populația și că va aduce în viitor voturi cui va dori! bor, care a ajuns acum stat în stat, își arată mușchii și nimeni nu se gândește că nu are ce căuta în actul laic de guvernare!
   Biserica, purtând titulatura de națională, nu mai are legătură cu credința și cu religia străbunilor: 
NICIODATĂ ÎN ISTORIA NOASTRĂ NU ȘTIU CA BISERICA SĂ FI VÂNDUT VINUL LITURGIC, 
SĂ FI FĂCUT ACTE DE COMERȚ, 
SĂ AIBĂ SERVICII DE POMPE FUNEBRE, 
SĂ FABRICE LUMÂNĂRI ȘI CRUCIULIȚE ȘI ICONIȚE SUB FORMĂ DE MONOPOL,
SĂ-ȘI DESCHIDĂ AGENȚIE DE TURISM! 
NICIODATĂ!

   Astăzi însă, statul în căutare de aliați, refuză să vadă monstrul pe care l-a protejat și l-a crescut nu pentru ci, în detrimentul propriilor cetățeni: acest monstru, fără legătură cu credința, acest monstru care asemenea lui Cronos își înghite propriii fii plătindu-i cu lăzi cu iconițe, acest monstru dispus să înghită o țară, monstrul acesta vrea să demonstreze ce poate! Și va demonstra cum se poate alege, va demonstra de ce autoritatea electorală nu are ce căuta în actul electoral, va demonstra că învățământul nu trebuie deranjat propunând să se voteze în biserici, va demonstra că dacă d`ALDE dracnea a pus și morții să voteze acum vor vota și sfinții din calendarul bisericesc!

   Adevărata bătălie nu se dă pentru familia tradițională, adevărata bătălie este dată de bor pentru a-și încerca mușchii și a vedea dacă are 
într-adevăr puterea economico politică pe care bănuiește deja că o posedă! Homosexualii? Nu sunt o problemă, doar au și ei mănăstiri pline cu călugări care nu se deosebesc prea mult de pușcăriași!

   Ω

   Mă aștept ca în fiecare dimineață din timpul referendumului, mai ales în mediul rural, popa să încoloneze credincioșii și să-i ducă la secția de votare unde, sub atenta-i supraveghere, să pună deștu` unde trebuie! Vor face asta și sâmbătă și duminică: nu se poate? Ba se poate, pentru că pesede-ul, care-și exersează și el abilitățile electorale, a băgat MI-ul la organizare și a scos din joc sistemul electronic de supraveghere a votului! 
   Vă întrebați ce treabă are MI-ul în amestecul ăsta cu popii? Păi nu sunt ei tot un drac?

3 comentarii:

  1. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after
    I clicked submit my comment didn't show up.
    Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow,
    just wanted to say great blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you for the good writeup. It actually was a entertainment account it.
    Glance complex to more delivered agreeable from you!
    By the way, how can we communicate?

    RăspundețiȘtergere
  3. obviously like your website but you have to check the spelling on several of your posts.
    Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to tell the reality on the
    other hand I'll certainly come again again.

    RăspundețiȘtergere