Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 iunie 2017

Glumă glumă, dar nici chiar așa!

   Chiar dacă este doar o glumă (amară) imaginea de mai jos spune în mai puțin de o mie de cuvinte care este situația în pesede și de ce treburile merg atât de prost:
   Vi se pare o glumă?
   Știind cum zboară capetele în partid și cum contează numai pupincurismul de partid și de stat, nu aș băga mâna-n foc că suntem departe de adevăr! Iată însă, că unele glumițe s-au dovedit greșite, stăpânul trezindu-se cu o slugă hoață, care a încetat să-i mai apere interesele:
   Ba, chiar mai mult, sluga nu vrea să plece, pe principiul „câinele nici bătut nu pleacă de la măcelărie”!
   Acum, că pe grindeanu îl atârnă oricum de grindă - parcă deja a început să pută! - dragnea trebuie să fie mult mai atent cu cine va fi ales pentru funcția de prim ministru, adică trebuie neapărat să caute un om chiar mai obedient decât sorinache ot Timiș (lucrul va fi greu de înfăptuit, dar nu imposibil, dovadă stau vasileasca, firea, iordache, etc, etc).

   Ω

   Iar noul premier, indiferent cum se va numi el, va trebui să îmbunătățească relațiile de orice tip cu Federația Rusă, dovadă că degeaba a dat Trump din gură cu articolul cinci din carta NATO în fața partidului lui nea nelu!
   Și asta:
chiar dacă este un Photoshop, spune clar care este părerea aproape generală!
   Îmi cer scuze, dar nu m-am putut abține!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu