Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 iunie 2017

Precupeț sau om politic ori lupta dintre etern și efemer!

   Știți cum vânează varanul?
   Nu vă obosiți să răspundeți DA, pentru că eu tot o să vă spun!
   Ei bine, din cauza unor deficiențe locomotorii, animalul acesta hidos, nu se poate lupta de la egal la egal cu un adversar pe măsură, cu un bivol să spunem, drept care și-a dezvoltat în cavitatea bucală (în gură pentru domnul dragnea) un amestec de bacterii uluitor de toxice, de mortale sau - dacă doriți - letale! Spectaculos este faptul că saliva varanului, cea în care se găsește „minunea” aceasta otrăvitoare, pe dumnealui nu-l deranjează deloc: dar absolut deloc! Ei bine, varanul are grijă să se apropie de pradă cât mai mult și, în momentul oportun, se repede și o mușcă! 
   Atâta tot, o mușcă! Nu o sfârtecă, nu o sufocă, nu o exsanguinează, nu o îneacă ... nu face nimic din toate acestea ci, stă liniștit, așteptând ca saliva-i toxică să-și facă datoria: o cornută mare - un bivol de exemplu, pentru domnul dragnea - ajunge în imposibilitatea de a se apăra sau chiar moare în circa 30 de minute! Într-o juma` de ceas, bivolul cel puternic se transformă în carnea din galantar sub acțiunea 
cocktail-ului letal de toxine din saliva varanului! Atențiune: acest amestec otrăvitor nu este un venin ca cel al șerpilor ci doar un mix de bacterii ce poate părea inofensiv! 
   Interesant, nu? 

   Care să fie legătura cu titlul?
   Legătura este, cred eu, vizibilă: varanul udemeristic, a învățat de când există el oficial, să stea cuminte și să aștepte prada să se apropie suficient de mult pentru a-i aplica mușcătura ucigașă! În acest mod varanesc a reușit să ucidă rând pe rând probleme insurmontabile la prima vedere, astfel a obținut pentru el și ai lui privilegii și nu drepturi, astfel a fost aproape permanent la conducere, astfel a demonstrat că saliva-i otrăvitoare nu are culoare (politică)! Varanul udemeristic a pândit mereu animalul cel mai slab din turmă și l-a răpus fără milă: nu este de condamnat, asta-i este natura și putem spune că s-a descurcat mai mereu de minune! Însă, să ne fie clar, varanul se ferește să atace un animal viguros, o pradă care se poate apăra sau chiar ataca: el va alege, ca orice prădător, cel mai slab sau bolnav sau lipsit ori prost exemplar din turmă!

   Ei bine, guvernele române, guverne care nu au avut NICIODATĂ o viziune a viitorului românesc, au fost de obicei prada facilă a prădătorului cu mușcătura otrăvitoare, a prădătorului care prin mușcătura lui a infectat grav statul român, care prin simpla lui prezență a reușit crearea unei zone aproape autonome cultural și lingvistic în mijlocul României! Varanul acesta roșu, alb și verde, este unul nostalgic, unul care deși visează la Ungaria mare s-ar mulțumi și cu o regiune autonomă maghiară mai mică! Acțiunile prădătorului sunt posibile numai și numai în prezența exemplarelor politice românești slabe, altfel varanul ar muri de foame!

   În acest moment - ȘI în acest moment ar trebui să spun - la conducerea statului român se află un personaj sinistru și abject, care se crede om politic dar este un simplu precupeț de Videle sau Roșiori, un personaj atât de slab pregătit politic și intelectual, încât confundă mișmașurile de sub tarabă și folosirea greutăților falsificate pe cântarul defect al pesedeului cu marea politică, un individ care crede că țara se conduce înșelând la rest, calitate și greutate! Ei bine, acest precupeț de Zimnicea, ajuns prin jocul votului popular de la „dragă liviule” la președinția unui partid, a fost gata să vândă 
INTERESELE VIITOARE ALE NAȚIUNII PENTRU VOTUL DIN PARLAMENT!
A FOST GATA SĂ DEA ETERNITATEA FOLOSIRII LIMBII MAGHIARE ÎN ADMINISTRAȚIA LOCALITĂȚILOR CU PESTE ZECE PROCENTE MAGHIARI 
(CRED CĂ ȘI BUCUREȘTIUL AR FI ÎN SITUAȚIA ASTA) 
PENTRU EFEMERUL VOT DE LA MOȚIUNEA DE CENZURĂ!
A FOST GATA SĂ VÂNDĂ PENTRU TOTDEAUNA ȚARA ȘI POPORUL PE CARE SE LAUDĂ CĂ LE REPREZINTĂ TOCMAI CONCETĂȚENILOR MULT HULITULUI SOROS (VEZI CAMPANIA pesede)!
PENTRU ORGOLIUL DE MOMENT ESTE ÎN STARE SĂ FACĂ ORICE!
PENTRU CĂ VECINUL ARE ROȘII MAI COAPTE ȘI MAI FRUMOASE ESTE ÎN STARE SĂ-I DEA FOC, CHIAR DACĂ VÂND LA ACEEAȘI TARABĂ!

   În concluzie, avem în fruntea statului un precupeț român (nici măcar un negustor) pe care din fericire îl ponderează un minoritar care se dovedește mai român decât jumătate din partidul teleormăneanului dispus să sacrifice o țară pentru interesul și orgoliul personal în beneficiul varanului roșu cu alb și cu verde!

 Ω

   Așadar, dragi concetățeni votanți pesede:
VĂ PLACE CE NE-AȚI ALES?
VOUĂ VĂ PLACE?

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu