Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 iunie 2017

Naționalism sau ultranaționalism

   O ultimă rămășiță de bun simț a funcționat în pesede și dragnea a lăsat baltă înțelegerea cu ungurii: nu vor mai fi rescrise manualele școlare, nu se va mai da bacalaureat special pentru elevii maghiari - cărora româna nu le folosește pentru că trăiesc în republica ardeal - și nici pădurile nu sunt date pe tavă „specialiștilor” maghiari în silvicultură cu drujba! Ba, chiar și ziua de 15 martie rămâne doar cea dintre 14 și 16 martie! Și cam atât!

   Ei bine, dintr-o greșeală de neiertat, mulți membri pesede au arătat că nu le convine vânzarea României pentru interesul de moment al lui dragnea și ai lui: iar dragnea, prins cu izmenele-n vine, a trebuit să dea înapoi! Acest semnal, spune celor ce nu-l iubesc pe teleormăneanul pesedeului, că acesta nu este imuabil și că poziția-i este cu mult mai fragilă decât credeau!

   Între timp, ministerele sunt blocate la ordinul aceluiași dragnea și din încăpățânarea omului ce fi-va agățat sub grindă, afacerile suferă, oamenii politici cred că ceea ce fac ei merită tot efortul nostru și țara suferă: chiar nu contează că înțepenirea asta din ordin politic produce pagube uriașe economiei românești? Se pare că nu ...

   Ei bine, astăzi se va decide cine ajunge primul la parchet: grupul dragnea sau minusculul grup grindeanu? tăriceanu sau bonta? constantin daniel sau fiul lui Istaspe zis și vâlcov? Repet, vom vedea care vor ajunge primii, pentru că după mârșăviile făcute, mai devreme sau mai târziu cu toții vor ajunge! 

   Ω

   Leul scade, promisele măriri de salarii deja i-au sărăcit pe toți românii, prețul petrolului scade și el sub 46$ barilul în timp ce la noi benzina a pierdut numai 10 bani din preț ... mai contează rezultatul moțiunii de cenzură?
   Cu riscul de a fi înjurat, spun un adevăr care va deveni la un moment dat un truism:
DISPARIȚIA SISTEMULUI POLITIC pesedist ESTE SINGURUL LUCRU CARE POATE SALVA CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ!
ATÂTA TIMP CÂT VOM FI CONDUȘI DE ALDE dragnea SAU ponta SAU năstase ORI iliescu, PRAFUL ȘI PULBEREA SE VA ALEGE DE NOI!
   Vor dispărea ei și partidul lor în urma moțiunii de cenzură?
   Nu: așadar, moțiunea și rezultatul ei nu trebuie să ne intereseze în nici un fel atâta timp cât nu face altceva decât să aleagă între doi pesediști la fel de răi!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu