Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 iunie 2017

Se strigă daru`!

   Chiar în aceste momente, în parlament se strigă daru`, pardon, se votează moțiunea de cenzură! dragnea socru` mare stă cu ochii pe plicuri și verifică ce și cât dă fiecare: este evident că dacă rovana plumb declară că este membru pesede și că va fi întotdeauna, șeful ei pe linie de partid știe bine că ești membru până ești exclus, așa că supraveghează împreună cu o turmă de servili nuntași cum votează membrii de „încredere” ai partidului! După cum spuneam, indiferent de rezultatul votului, poziția lui dragnea a fost compromisă, demonstrându-se că nu este nici pe departe șeful mesianic ci unul vremelnic căruia poți încerca să-i rupi gâtul, drept care teama îl/îi face să privească cu maximă atenție și încruntare „votul secret” cu bile la vedere!

   Cum spuneam, rezultatul votului îmi este indiferent, deoarece este ca și cum m-ar pune cineva să aleg între Verde de Paris și acetatul triarsenit de cupru II, sau între mamba neagră și gura de bumbac: pe mine mă interesează acum ce se întâmplă cu dosarul hexipharma (sau farma), cu aducerea lui ghiță sebastian, cu cumnatul lui bonta și multe altele din această categorie! Ar fi mai interesant și ar reprezenta cu adevărat un vot de încredere nu la adresa guvernului ci a întregului partid aproape unic!

   Ce se va întâmpla?
   Chiar ne interesează?

   Ω

   Să nu uităm că CCR îi nivelează drumul lui dragnea către poziția de prim ministru, că dosarul Bombonica trenează, că justiția de la cel mai înalt nivel răsucește legile pentru a-i ajuta pe hoții dovediți: astea sunt lucrurile care trebuie să ne intereseze! 
   Cât despre dragnea și grindeanu ori despre găștile lor ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu