Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 iulie 2017

Ajutorul naturii

   Natura ne arată când și unde greșim!
   Chiar zilele acestea, mama natură, părintește, ne-a arătat cum se lucrează în București: intrări și ieșiri greșit gândite și prost executate, zeci de intersecții inundate peste butucul roții, bulevarde imposibil de traversat chiar și cu cizme de cauciuc, pasaje blocate!
   A fost imposibil de circulat pe bulevardul Tineretului, pe Calea Văcărești, pe Mihai Bravu și Ștefan cel Mare, nu vă mai spun de Răzoare și zona Drumul Taberei, în fața guvernului se putea pescui, bulevardul mare deversează apa în străzile lăturalnice, semafoarele au căzut, agenți de circulație nu există, pe splaiul Unirii, în timp ce Dumnezeu ne dă mai mult decât putem duce, o cisternă plină, una care a tras apa de undeva unde s-a lucrat „bine”, golește cam zece metri cubi de apă ... în plin trafic (scuzați calitatea foto) pe carosabilul deja inundat,
 în stațiile de metrou șiroiește apa, autobuzele nu circulă, tramvaiele la fel! Autoturismele au început să înghită din apa care le trece peste praguri, blocându-se în încercarea de a arde apă de ploaie!
   Jilava și Pipera s-au înfrățit, fiind ambele niște veneții mizerabile, inundate și blocate!

   Cum spuneam, poliție în intersecțiile blocate nu vezi, de parcă brigada rutieră are numai muncă de birou! Înainte vreme, înțeleg, se ocupau de geal oprea gabriel, dar acum, de ce nu-i vedem la treabă?


   Asta ne-au dăruit până acum toți primarii din București, o bătaie de joc, străzi bombardate, pe care acum îți rupi la propriu roțile în gropile mascate de apă, un oraș inutilizabil și inutil, aflat permanent sub o iluzorie stare de asediu, cu borduri schimbate anual, cu canale înfundate și cu instituții mamut atârnate de coada primăriei în așteptarea încheierii unor contracte păguboase pentru oraș și locuitorii lui!

   Ω

   M-am mai liniștit ... madam firea a reușit să scape de grindeanu, așa că va putea organiza liniștită concursul cel mai frumos comision și cea mai mare groapă (în carosabil, firește)!
   Recunosc, sunt român, dar altă expresie mai potrivită n-am:
HAI SIKTIR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu