Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 iulie 2017

Deja?

   Pseudo prim ministrul tudose, după ce a pupat mâna cui l-a mângâiat declarând că s-ar da oricând la o parte pentru ca dragnea să-i ia locul, acum mușcă, turbând din senin și fără motiv! Declară dumnealui cum că vezi dumneata, nu se va face nici o schimbare fiscală fără o simulare serioasă, una care să arate dacă o asemenea eventuală schimbare aduce mai mult bine sau mai mult rău , și cui!
   Ar fi absurd să ne închipuim că PM tudose s-a deșteptat brusc, așa că bănuim că datele aflate la dispoziția guvernului arată că schimbările cerute imperios de specialiști gen agramata vasileascu nu pot duce la nimic bun, drept care, un om cu o urmă de bun simț (oricât de subțire ar fi ea!) face un pas înapoi, refuzând să fie stigmatizat pentru o imbecilitate crasă doar de dragul roșcatei lui dragnea!

   Este evident că vorba populară (dacă doi îți spun că ești beat, du-te de te culcă!) este adevărată: mai rămâne de văzut dacă dragnea a auzit de ea și dacă pricepe ce înseamnă! 

   Ω

   Lucrurile se precipită, astfel că ne așteptăm la repetarea execuției publice a unui premier propriu: ce ne surprinde, este faptul că prostia numită pompos „program de guvernare”, deși schimbată periodic radical este în continuare motiv de mândrie pentru pseudo conducerea pesede!
ÎN ACEST MOMENT, ÎN CAZUL UNOR ALEGERI, 
pesede-ul 
AR STRÂNGE CAM 40% DIN VOTURI!
VĂ PARE MULT?
DE FAPT, NU ESTE, PENTRU CĂ 40 FAȚĂ DE 48 ÎNSEAMNĂ O SCĂDERE 
DE PESTE 20% ÎN NUMAI 6 LUNI!
   Are dreptate Ludovic Orban: fără grabă și nu pe ușa din spate se vine la guvernare! Se vine, nimic de spus: dar opoziția are oameni cu care să conducă?
   În următorii trei ani, la asta ar trebui să se gândească și nu la ciolanul puterii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu