Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 12 iulie 2017

Eroi ai hoției socialiste?

   S-a încheiat procesul lui mazăre radu, proces în care au mai fost implicați constantinescu nicușor, borcea cristian și, cu voia dumneavoastră, mulți alții!
   Paguba adusă statului?
   114.000.000 €! 
   Numai 114.000.000 €!
   Cu ajutorul mai multor evaluatori, notari și funcționari din primăria Constanța, grupul infracțional ce poate fi botezat fără jenă MAFIE, a „retrocedat” bucăți mari de teren, în special plaje numai bune pentru „dezvoltat proiecte imobiliare”! Să fim sinceri, asta DA hoție!
   Pedepsele?
   Pe măsură: mazăre patru (4) ani, constantinescu trei (3) ani, borcea nevinovat, tot cârdul de notari, funcționari și alții asemenea achitați prin împlinirea termenului de prescriere! 
   Am uitat să vă spun ... anii de pușcărie sunt ... cu suspendare!
   Ei bine, DA: după ce fură de rup, după ce fug din țară, după ce fac un circ mediatic de nedescris, cei doi stăpâni aproape necontestați ai Constanței, reprezentanții marcanți ai pesede-ului în Dobrogea, primesc pedepse cu SUSPENDARE!
   Culmea, borcea acuzat pentru o fraudă în dauna statului de numai 26.000.000 €, a fost declarat nevinovat și achitat, considerându-se probabil că dacă tot este închis în dosarul fotbalului nu mai are rost să fie tras la răspundere pentru o asemenea bagatelă!
   Toată avocățimea și funcționărimea care a ajutat la devalizarea bunurilor statului, a scăpat pentru că faptele s-au prescris, deși chiar și oarba justiție vede că procesul a început acum nouă (9) ani, când faptele nu erau prescrise și sentința a fost pronunțată după un număr record de opt (8) amânări!

   Se pare că madama cu decimalul i-a dat puțin pesede-ului să-i țină sabia cât timp și-a ridicat ea un colț al basmalei roșii cu care-i legată la ochi!

   Ω

   Trăiesc cu impresia că justiția i-a decorat pe mazăre și constantinescu cu ordinul „EROU AL HOȚIEI SOCIALISTE” în rang de prim cotizant, pe ceilalți scăpați ca prin minune miruindu-i cu alte ordine și medalii, de la „Evaluatorul anului” și până la medalia „Meritul notarial”!

   Nu, ei nu sunt proști!
   Noi suntem proști!
   EI SUNT HOȚI!

   P.S. Sentința nu este definitivă: se va întâmpla oare vreo minune?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu