Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 iulie 2017

Nota - cine achită nota?

   Toți propușii lui dragnea sunt nebuni?
   Înainte de a ajunge la palatul Victoria, sunt cu toții trup și suflet cu partidul și programul de guvernare, sunt adică gata oricând să pună pieptul în fața gloanțelor opoziției (puțină, câtă este ea) și societății civile, gloanțe care spun că aplicarea programului ar fi un dezastru pentru România!
   După ce ajung, le face cineva farmece și o iau razna! Exceptând minunea roșie de la muncă, toți ceilalți se feresc de acel pseudo program de guvernare ca de dracu` și, când îi întrebi ceva despre el, ai impresia că le pui un cartof fierbinte în mână! 
   Da, odată ajuns acolo, odată ce ai la îndemână datele problemei, înțelegi nivelul dezastrului spre care pesedeul împinge pas cu pas
țara! Premierul tudose, a lăsat-o și el moale cu reformele fiscale, uitând într-un sertar întunecos toate fantasmele orgiastice ale autorilor programului de guvernare: „păcat - ar spune dragnea - păcat, pentru că 50% era aranjat, noi voiam, mai trebuia și restul de 50%, să vrea și ei, dar nu au vrut”!

   Ω

   Așadar, programul de guvernare încropit între două sclipiri de blinker și care a mințit majoritatea amărâților votanți români este irealizabil și inaplicabil! 
   Așadar, ne-au păcălit!
   Așadar, vinovați de nerealizări sunt cei ce se opun catastrofalelor prevederi ale gândirii economice a pesedeului!
   Așadar, cine plătește pentru minciuna cu care au câștigat alegerile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu