Faceți căutări pe acest blog

luni, 17 iulie 2017

Construiți bălți cu pește!!!

   Zic unii - oameni răi! - că o firmă oarecare - să zicem Teldrum - ar fi firma zeului de telemorman, a lui Roș Împărat! Zic aceleași guri rele, cum că patronatul firmei ar fi lăsat pe mâna cui are la îndemână un vraf de hârtii numite acțiuni la purtător! Oameni răi ...

   Acum, după ce împăratul Teleormanului ne-a spus oarecum răspicat și pe sub deja celebra-i mustață că nu are acțiuni la purtător - și noi îl credem că nu le are la el! - vine o altă poveste interesantă: nu ajunge că Teldrum a păpat toate contractele grase din săracul județ al zisului dragnea, nu contează că a devenit cel mai mare și aproape singurul angajator din județ, nu contează că a prins lucrări de sute de milioane de euro atât din bani publici cât și din fonduri europene, nu contează nimic din toate astea, nu contează nici măcar mafia de pe plan local sau central, contează un singur lucru: guvernul recunoscător județului pentru fiul pe care l-a jertfit nevoilor patriei trimițându-l la București ca șef de partid, s-a hotărât să-i mulțumească (județului) prin construirea unui stadion de fotbal în municipiul Alexandria!
   Da, Alexandria nu merită o bibliotecă, nici un spital mai răsărit, nici cămine de copii sau bătrâni, Alexandria are nevoie de un stadion de fotbal! 
   Ca să fim sinceri, dacă oamenii ar merge mai mult la școală și la bibliotecă nu ar mai ajunge asemenea fii de județe nord dunărene șefi de partid!

   Așadar, Alexandria va avea un stadion de fotbal (echipă are oare?) cu 12.000 de locuri și în valoare de 12.000.000 €: notați vă rugăm ordinul de mărime, 1.000 €/loc!

   Ideea în sine, nu este rea, rău este faptul că Alexandria a stat mereu și stă și acum prost cu fotbalul, că orașul are locuitori - de la nou născuți până la cei de pe patul de moarte - cam 50.000 de suflete și că nu știm cum, cu ce și de ce va plăti apropitarul - probabil primăria - toate daraverile unui asemenea monstru local, unul care ar înghiți un sfert din populația locală! Adică, ne întrebăm în cât timp va cădea el în paragină!

   Ω

   Așa că, îi propunem lui Roș Împărat să lase dracului ideea cu stadionul și să construiască ceva la care se pricepe, adică o baltă de pescuit: în felul acesta ar mânca ceva și locuitorii Alexandriei iar el, cine știe ce bombonică, olguță sau saleahă ar mai putea pescui! Că dacă de uiți cât sunt persoanele astea de obediente, înțelegi și cât de utile sunt!

ÎN CONCLUZIE: ALEXANDRIA ARE NEVOIE DE UN STADION CA DE-UN PAR ÎN ... CAP! DAR NU ASTA CONTEAZĂ CI, CINE-L VA CONSTRUI!
SĂ FIE TOT ... ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu