Faceți căutări pe acest blog

vineri, 15 mai 2015

Furați băieți, orice, numai furați!

   Învățăminte pentru conducătorii neamului!


   Într-o primă instanță, după multă scremere și bătăi de cap, cu un efort icnit, justiția a reușit să-i pună-n brațe lui Liviu dragnea o sentință de
UN AN CU SUSPENDARE!
   Pentru ce?
   Pentru dosarul referendumului!
   Ne îngăduim să vă aducem aminte ce și cum: parlamentul și guvernul ponta au încercat să-l debarce pe președintele ales al României din acel moment, dar, populația a spus ... nici nu contează ce a spus populația! Liviu dragnea, la ordinul partidului și cu siguranță și al șefului său politic, a hotărât că știe el ce vrea să spună populația, așa că, pentru a-i odihni pe votanți, s-a pus la muncă în locul lor!
   Și au votat, el și zecile și sutele de acoliți, au votat deci până l-au lăsat în umbră pe Mântuitorul care nu l-a trezit din morți decât pe Lazăr (după unele surse): GRUPUL INFRACȚIONAL DRAGNEA a sculat din morți cimitire întregi! Ce s-o mai lungim, GRUPUL INFRACȚIONAL DRAGNEA a comis nenumărate acte de fals și uz de fals, s-a constituit în grup infracțional ORGANIZAT, A COMIS GRĂMEZI DE ÎNCĂLCĂRI ALE LEGII PRIVIND ALEGERILE, a produs adică o haiducie de partid nemaidovedită dar mereu auzită și povestită!
   Iar justiția, tocmai pentru a ne demonstra că este independentă 100%, îi aplică individului acesta cea mai mică pedeapsă cu putință, practic îl mângâie părintește pe creștet, spunându-i:
„TE-AM PRINS DE DATA ASTA! PE VIITOR FI-ȚI ȘI VOI MAI ATENȚI!”
   În orice altă situație, constituirea unui
GRUP INFRACȚIONAL
ar fi fost o circumstanță agravantă: de dat aceasta, pare a fi fost o scuză pentru organizatorul DOVEDIT al furtului electoral, asta în situația în care acuzarea ceruse cinci (5) ani cu executare!

   Ω

   Este posibil ca această primă sentință să aibă de fapt scopul de a-l fixa cu o vinovăție clară și că mai departe, o să primească ce merită, că acum trebuia dată o minimă satisfacție și partidului care l-a susținut constant: vă amintim că și pe bivolaru partidul l-a susținut necondiționat, și pe năstase multe case, acum și pe dragnea și pe truică ... cum îl susține partidul pe unul, cum îl ia dracu`!

   P.S. Dacă instanțele ce urmează a judeca diferitele forme de atac la sentința de astăzi nu reacționează și lasă în vigoare acest an cu suspendare, toată lumea va percepe asta ca pe un permis la furt sub oblăduirea partidului!
   Sperăm să nu se întâmple asta, chiar dacă unora furtul electoral li se pare o glumă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu