Faceți căutări pe acest blog

vineri, 29 mai 2015

Trăiască Mititica!

   Cum se deșiră un tricotaj ...  
  


   Am crezut și m-am temut că autoritățile (DNA, DIICOT, etc) cer arestarea preventivă a bănuiților doar din motiv de arătat mușchii în fața opiniei publice: așa am crezut, iar acum înțeleg că nu așa stau lucrurile!
   Atunci când vrei să deșiri un vechi pullover, este suficient să desfaci tricotajul în locul potrivit, pentru ca apoi, trăgând de fir, el să se deșire repede repejor!
   Cam așa pare a se petrece acum lucrurile în cercetarea cazurilor de corupție și nu numai: cei câțiva „geniali oameni de afaceri” îmbogățiți peste noapte din așa zise afaceri cu statul păzit de lupi, geniali afaceriști care au fost nițel ținuți la mititica, au început să se dea „în gât” atât între ei, cât și pe alții la care nici cu mintea nu gândeai! Și uite așa afli că ginerele lui Vasile Blaga a profitat din plin de inundațiile din sud-estul României primind contracte privitoare la situațiile de urgență ... în vestul țării! Asta este doar o glumă pe lângă adevăratele „afaceri” prin care au fost lăsați copiii români cu alocații de sub zece euro pe lună: să avem răbdare, pentru că și flăcăul ăsta o să toarne pe cineva și acel cineva pe altcineva, până ce se va deșira toată încâlceala asta împuțită și consumatoare de bani publici!

   Ω

   Rămâne cum am mai spus și altă dată:
WE LOVE DNA + DIICOT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu