Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 mai 2015

M-am săturat de Lazări!

   A amâna, amânare


   Din 22 aprilie, când au terminat de ascultat și de judecat, magistrații curții supreme au alunecat cu pronunțarea sentinței privitoare la fraudarea referendumului anti Băsescu până pe 6 mai!
   Ieri, 6 mai, am aflat că de fapt doreau să spună 15 mai!
   Ce se întâmplă în această cauză în care „măi Liviule” este acuzat de a se fi substituit Mântuitorului și de a fi ridicat sute și mii de Lazări din morminte?
   Ce se întâmplă de este atât de greu de dat o sentință?
   Este evident că nu poate fi vorba de achitare și nici de pedeapsă cu suspendare din moment ce procuratura cere 5 (cinci!) ani cu executare! Diferența este prea mare pentru a putea înghiți cineva o asemenea gălușcă!
   Așadar, ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale madamei cu decimalu`?
   Ce presiuni?
   Ce amenințări?
   Ce rugăminți?
   Ce plânsete?
   Sperăm că nu vreun viol ...

   Ω

   Așadar, chiar și pe 15 mai, sentința tot trebuie să sosească: cuantumul și tipul pedepsei ne vor face să avem mai multă sau mai puțină încredere în justiție! Chiar dacă ea, sentința, mai poate fi atacată la ÎCCJ, ce hotărăște actuala instanță va avea un rol hotărâtor în ceea ce va fi „definitiv și irevocabil”!

   Să fim înțeleși: nu am nimic cu Liviu Dragnea și cu nici unul dintre cei peste 70 de inculpați, nu-mi sunt nici simpatici și nici antipatici, dar o sentință care să arate definitiv că degeaba ești la putere dacă nu respecți legea, ar fi binevenită, s-ar face curățenie și pe viitor s-ar produce mult mai puțin gunoi!
   Sau deloc! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu