Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 mai 2015

Să ne bucurăm!

   În sfârșit


   După ce Stuart Bingham ne-a rupt gura tuturor și mai ales bookmaker-ilor, nu credeam ca în această primăvară să avem o surpriză mai mare ca asta! Și totuși, pentru români, ea s-a produs acolo unde chiar nimeni nu avea nici o speranță, adică în turul Italiei!
   Avem anul acesta doi români în Giro, unul este Serghei Tvetkov, un așa zis român de la Chișinău, unul pe care îl așteptăm cu declarații în limba română asemănătoare falșilor moldoveni de la Românii au talent, iar celălalt este Edi Grosu din Zărnești:
Până acum (în momentul în care scriu), componentul echipei Nippo - Vini Fantini nu se află în clasamentul general pe o poziție extraordinară, dar a fost foarte vizibil într-o evadare și a sosit odată (etapa X) pe locul 12, după un sprint în pluton. Să mai amintim și ceva rezultate prin sprinturile intermediare, așa că, la total general, băiatul ăsta care încă n-a împlinit 23 de ani, este pentru mine marea surpriză a primăverii acesteia!
   Până acum, deși se recomandă drept sprinter, evident nu a prea avut loc de vulpile bătrâne ale plutonului, dar dacă va reuși să termine Il Giro pe bicicletă la Milano și nu mai devreme și tot este o mare realizare!
   Felicitări Edi Grosu!

   Ω

   Dacă ar termina o etapă în primii zece, mai mult ca sigur l-am vedea cât de curând la o altă echipă: cu toate că nu are pregătirea altora, puștiul pare a avea talent, iar noi îi ținem pumnii!
STRÂNȘI!!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu