Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 mai 2015

Între bârfă și boarfă

   Talentul de a scrie


   De parcă nu era suficient faptul că președintele Iohannis și-a descoperit talentul la scris, acum și o altă persoană simte influența palatului Cotroceni și ne cadorisește cu pagini nemuritoare: Adriana Săftoiu adică, a hotărât în sinea ei că a ținut prea mult timp ascunse informații VITALE pentru omenire și țară, așa că s-a hotărât să le împartă cu noi!
   Așadar, ceva ce mulți bănuiau, este acum certitudine:
„mitocanul nesimțit de băse a avut o relație de amor mahalagesc cu curva blondă de udrea”!
   Asemenea text, demn de badea, a devenit un fel de literatură, un fel de istorie prin girul pe care i-l acordă fostul consilier Săftoiu!
   Cât de adevărate sunt destăinuirile cuprinse în „minunata” realizare?
   Nu știm, habar nu avem și, să nu uităm, bănuiala este una, realitatea alta!
   Știm însă alte lucruri: știm că nimeni nu se gândește la ce simte Maria Băsescu sau familia sau la ce va rămâne pentru nepoți din această poveste nedemonstrată; mai știm că doamna consilier Săftoiu și-a încălcat grav angajamentul luat sub semnătură (chiar dacă este adevărat ce spune!); știm că și alții au dosare despre Adriana Săftoiu și că divorțul ei din urmă cu câțiva ani a adus la suprafață multe can-can-uri cu Elan; mai știm că doamna Săftoiu este când și când foarte vocală!
   Ce am vrea să știm, sunt următoarele lucruri: la al cui ordin se activează doamna Săftoiu, de ce îl urăște atât de visceral pe fostul ei șef și, foarte important, ce are de cîștigat din dezvăluirea unor posibile murdării și încălcarea acordului semnat la angajare? Pentru că în țara unde scrisul mănâncă bani în loc să aducă, nu pot crede că dumneaei se va îmbogăți din drepturile de autor ale unei cărți ce se va vinde în câteva sute de exemplare!

   Ω

   Am început aceste rânduri cu cuvintele „ Talentul de a scrie”: am făcut acest lucru tocmai pentru a evidenția clar
diferența dintre talentul de a scrie și cel de scriitor!

   Doamna Săftoiu ne dezamăgește din ce în ce mai mult: chiar dacă unele „dezvăluiri” au circulat ca zvonuri, chiar dacă unele fapte este posibil să fie reale, nivelul la care s-a coborât madam săftoiu o
 DESCALIFICĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu