Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 iunie 2015

Boală profesională?

    Aroganța ca mod de viață


   N-am avut ce face și, l-am ascultat pe premierul ponta: este revoltător, dar un fost membru al sistemului, se declară împotriva ... sistemului!
   Ei bine, da!
   Pe domnul ponta il deranjează puterea prea mare a justiției!
   Rămâi pur și simplu uluit ascultându-l!
   Justiția este prea puternică!
   Sau justiția este controlată de oamenii politici!
   Sau SRI-ul controlează și clasa politică și justiția!
   Sau, sau, sau ...
   Ei bine, omul care suferă de aroganțită, a HOTĂRÂT că „dragă liviule” este nevinovat și că partidul - care ar trebui să fie în toate - știe mai bine! Așadar, PSD-ul știe mai bine decât justiția, iar premierul își permite să-i certe pe judecători!
ADICĂ JUSTIȚIA ESTE BUNĂ, DAR SĂ MAI GREȘEASCĂ ȘI EA CÂTEODATĂ ... CÂND I SE CERE!!!
   Este absurd de câtă putere se bucură personajul acesta!
   În plus, pentru că toate trebuiau să poarte un nume, domnul ponta și-a dat seama de gogomănia spusă și a tras-o ușurel din condei, susținând că PARTIDUL a hotărât că „măi liviule” este nevinovat și așa rămâne!
   Vă gândiți dumneavoastră susținători sau nu ai PSD-ului ce se întâmpla cu un ponta președinte?
   Și cu majoritate parlamentară?
   Și cu guvern controlat? Mă ia cu frig cu toată căldura de afară!

   Să recapitulăm: ponta și partidul LUI au hotărât că dragnea este nevinovat: buuun!
   Alți șefi din teritoriu, declară că au făcut și ei ce a făcut dragnea: iarăși bun!
   Toți se declară NEVINOVAȚI, ei știind mai bine că este mai important ce vrea partidul și nu ce spune legea: în concluzie,
AȘTEPTĂM CA JUSTIȚIA SĂ SE AUTOSESIZEZE DIN OFICIU LA AUTODENUNȚURILE CONDUCĂTORILOR LOCALI
ȘI SĂ ȚINĂ CONT CĂ TOȚI AU GURA MARE DIN CAUZA PEDEPSEI CU SUSPENDARE!
DACĂ ERA CU EXECUȚIE, TĂCEAU MÂLC!

   Ω

   Avem câteva nedumeriri, așa că expunem doar trei dintre ele:
a) premierul ponta a recunoscut că suprataxarea combustibililor a fost o PROSTIE și că A GREȘIT -  în urma recunoașterii publice, doresc ca vinovatul/vinovații să plătească monumentala prostie făcută!
b) statul român s-a supraîndadorat, bazându-se pe precedentele europene relative la PIB-ul fiecărei țări: o fi bine, o fi rău, nu știu, dar știu că bănuții ăia nu se văd decât în pădurile lui hrebe și ale altor baroni locali ai psd și deloc în investiții de orice fel, așa că aș vrea ca și aici vinovații să plătească!
c) domnul ponta, în timpul unei efuziuni de comunicare, s-a referit la „tensiuni regionale” în România: am dori să ni se spună și nouă care sunt alea (nu Harcov, că asta-i veche!), nu de alta dar să ne alegem regiunea în care vrem să trăim: una fără ponta ...

   P.S.1 Din fericire, în țara asta lucrurile încă nu se fac așa pentru că vrea ... el!
   P.S.2 Nici justiția nu este fără păcat: un personaj din Basarabia, acuzat pe drept de două crime bașca multe alte ciocniri cu legea, a fost judecat în libertate, criminalul NEREPREZENTÂND pericol social! În schimb udrea sau evanghelie nu pot fi liberi pentru că (este lucru știut) sar la oameni pe stradă! Nu ar fi rău dacă acum, în ultimul ceas, consiliul superior al magistraturii ar cere verificarea averii cui a hotărât monumentala prostie privind eliberarea „domnului” criminal: și a rudelor lui! Și a lui ponta ...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu