Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 iunie 2015

Știați că ...

   ... în loc de creioane, ministrul aduce soluții?


   Ministrul justiției, folosește comunicatele de partid pentru a speria cetățenii: uitând cum a venit actualul guvern la putere, domnul administrator al tribunalelor din România, adică cetățeanul care trebuie să aibă grijă să nu lipsească grefierilor hârtia pe care să scrie condamnarea lui hrebe sau măzăriche, angajatul nostru care are ca sarcină să fie penitenciarele măturate și în sălile de judecată praful șters, amenință cetățenii cu darea în judecată „dacă nu stau cuminți, la locurile lor”!
   Păi, de ce?
   Și cu ce treabă se bagă procuratorul de tuș, mopuri și radiere?
   Ce treabă are ministrul justiției cu actul de justiție?
   Se crede dumnealui un super ori supra-judecător?
   Noi credem că bate câmpii și că în speranța de a rămâne la putere guvernul acesta ce se clatină zdravăn, face spume la minte lătrând voios și dând din coadă pe lângă stăpânul de moment!
   Iar când stăpânul nu va mai fi, pe lângă cine se va mai gudura dumnealui, domnul MINISTRU?
   Indiferent de simpatiile politice pe care le avem, suntem obligați să vedem și să înțelegem niște lucruri simple: ciprian nica intra ieri în ședința comisiei juridice demonstrând prin declarații clare că nu știe ce acuzații i se aduc arogantului său stăpân, dar că este convins că este nevinovat, iar ministrul justiției este gata să ne pună la colț, pe coji de nucă! Numai atât și ar trebui să dea de gândit susținătorilor psd-ului: măcar atât! 

   Ω

   Așa cum era de așteptat, unitatea partidului nu se sparge brusc, ca la revoluție, ci se fisurează: așteptăm cu nerăbdare noile luări de poziție ale obraznicilor care nu pricep ce vină poate avea ciobanul care a pus lupul paznic la stână tocmai pentru că este lup! Și atunci, după ce vor recunoaște în șoaptă „că n-au știut”, vor schimba vorba, făcându-l uitat pe dacianul dacianei sârbului socru!
   Să avem răbdare! 
   Ce naște din năstase, nu face pușcărie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu