Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 iunie 2015

Râmaru a fost nevinovat - demonstrație

   Dar dacă am pune DNA-ul
   sub directa conducere a parlamentului?


   Nu ar fi bine? DNA-ul ar putea cere voie pe cine să ancheteze și pe cine nu, ar putea afla de la cabinetul 1 sau 2 cine este vinovat și cine nu, ar putea transmite rapid justiției cine trebuiește condamnat, de ce și pe ce perioadă de timp!
   Bașca sumele confiscate in extenso cu maximă rapiditate ar putea ajuta bugetul de stat!
   Este?
   Este!
   Așadar, să lăsăm farafastâcurile astea cu procurorii care strâng probe și fac dosare impresionante de peste o mie de pagini (bănuială rezonabilă?), oamenii, știutori de carte altfel, pot fi folosiți și în alt mod, că slavă Domnului, este necesar în marea asta de analfabeți care a devenit România și de câte unul să-ți citească ... buletinul de vot!
   Am înnebunit?
   Credeți?
   Nu, nu am înnebunit, eu cel puțin nu cred s-o fi făcut, dar iubiții noștri parlamentari (de toate culorile, nu numai psd-iști) cu siguranță au făcut-o, din moment ce se substituie cu bună știință curților de justiție, hotărând într-o ședință fulger, în mod politic, cine este și cine nu este vinovat!
   L-au crezut pe ponta când le-a declarat zâmbitor că este nevinovat!
   Foarte bine că l-au crezut!
   Problema este că și pe Râmaru dacă-l întrebai, același răspuns ți l-ar fi dat:
„sunt nevinovat, au sărit ele, proastele, cu capu`n topor și kooroo`n ...!”
   Mergând pe acest principiu de drept absolut stânjenitor, am putea spune că toți ăștia au fost nevinovați, că Terente a fost un dulce copil, că Berilă era bun de pedagog , etc, etc!
   Și atunci, justiția la ce mai este bună?
   La divorțuri fără partaj?
   La contravenții privind codul rutier?
   La pus copiii la colț?

   Vor pseudo aleșii noștri să modifice codul penal și codul de procedură penală, vor să facă și să dreagă, dar sunt curios câți dintre ei înțeleg semnificația anului 1679 în gândirea juridică și dacă pricep cât de departe sunt dumnealor de parlamentul acela,
care GÂNDEA o lege valabilă și în funcțiune după
336 de ani!
   Ar trebui să priceapă odată pentru totdeauna că votul strict politic, gândirea strict politică, viziunea strict politică, sunt rudimentare și cu rezultate ridicole, drept care, vrând nevrând, cei mai mulți dintre ei vor plăti la un moment dat prostiile crase făcute acum în disprețul unei națiuni!

   Ω

   De fapt, dacă mâ gândesc bine, din moment ce parlamentul execută cu „să trăiți” și bătut din călcâie ordinele unui șef, de ce ne mai trebuie parlament?
PONTA, GORGHIU, BLAGA, TĂRICEANU, ZGONEA, OPREA
și cam atât - poate și unul de la UDMR!
   N-ar fi mai ieftin?
   Că ar face același kkt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu