Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 iunie 2015

Record spectaculos

   După il Giro, așteptând le Tour


   Duminică seara, pe un velodrom londonez, Bradley Wiggins, om crescut pe velodrom, trecut la rutieri, câștigător de Tour, a revenit pe velodrom unde a încercat să obțină un nou record al orei!
   Ei bine, Bradley Wiggins a reușit performanța incredibilă, uluitoare, fenomenală. de a parcurge într-o oră, pe bicicletă, 
54,526 km!
   Ori, dacă doriți, a mers cu o viteză medie de 54,526 km/h, că tot aia este!
   Este adevărat că el își propusese să depășească 55 km/h, dar recordul nou stabilit la Londra rămâne record! Felicitări!
   Tot duminică, Wawrinka l-a cotonogit pe Djokovici într-un meci de patru seturi, furându-i pe drept titlul la Roland Garros: un meci între titani, un spectacol rar!
   Sâmbătă seara, FC Barcelona, deși nu a lăsat impresia, s-a jucat cu Juventus în finala „campionatului european de fotbal la nivel de cluburi”: a fost 3 la 1, dar Barca a dat gol cam când a vrut, iar Juve a scăpat onorabil dintr-un meci ce putea fi un dezastru!

   Ω

   Şi nimic despre ... sau despre demisia lui ... ?
NU! NIMIC!
   Ce ați dori de fapt să vă spun, că ... aplică sistemul șova, sistemul încercat și dovedit ca fiind indecent de bun pentru protecția falșilor oameni politici și veritabililor hoți ce se tem de justiție?
NU, NU VĂ SPUN! 
   „Timpul va sufla limpede ca vântul” și-i va grăbi metamorfoza de la prim arogant al țării la umil cercetat sau mai mult, baronii locali își vor retrage pe nesimțite sprijinul, partenerii de guvernare la fel și, atunci, vom vedea în sfârșit cât de
LIPSIT DE IMPORTANȚĂ ESTE!
   AM SCRIS PREA MULT DESPRE UN INDIVID CARE SE CREDE MIHAI VITEAZUL ȘI FACE PROSTII CA VODĂ LĂPUȘNEANU: DE SE VA SCULA ...
 
CHIAR CREDEȚI CĂ VA MAI REUȘI?
SAU DEJA A MURIT?
 

Un comentariu:

  1. Victor Ponta, nu guverneaza pentru natia romana ci pentru interesele sale si ale baronilor PSD, monitorizati cu dexteritate de Liviu Dragnea si camarila lui, care face acum dupa condamnarea in pima instanta, zid in fata justitiei ! Guvernarea prin minciuna, dezinformare, denigrarea josnica a adversarilor politici, se apropie de sfarsit. Acest fapt oripileaza, clanurile interlope PSD-iste, declansand si o sarabanda a denunturilor, pentru iesirea legala de sub urmarirea penala. Evident au prioritate "acoperitii" care se simt siguri, prin OUG din august 2014, care a blocat decospirarea in special a lui Ponta, dar si a "greilor" PSD. Totusi acestia, simt ca sunt prinsi in mrejele aderente ale coruptiei si tradarii intereselor natiunii romane pentru simple orgolii uneori degradante, precum “carele alegorice” ale lui Mazare. Practicile kominternist-bolsevice de umplere a stadioanelor si locurilor de adunare cu figuranti ademeniti cu o diurna si transport gratuit, finantat cu bani sifonati din bugetul de stat, incep sa dea foarte frecvente dureri de cap lui Ponta, si clanului care l-a propulsat, care incepe sa fie dezamagit de rezultate, simtind ca se apropie pierderea puterii fraudulos dobandite.. Astept sa fiu combatut !

    RăspundețiȘtergere