Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 iunie 2015

Cine sapă suspendarea altuia, cade singur în ea!

   Lovitură de stat?


   Îl ascult pe încă premierul ponta ...
   Îl ascult și nu pot să nu gândesc ...
   Așadar, ședința cu acoliții de la guvernare a fost pregătită pentru ora H: cu siguranță, nu s-a stabilit la ora H-5 minute! Și totuși, gazda zgonea a întârziat 15 minute, iar partenerul de guvernare, vicepremierul și posibilul premier interimar oprea, 30 de minute!
   Ce să însemne aceste întârzieri?
   Că a fost trafic aglomerat? Nu a fost!
   Că nu au venit cu girofarul pus? Nici asta nu ține!
   Că respectivii au fost luați prin surprindere și chemați în ultima clipă? Hai să nu părem infantili!
   Și atunci?
   De unde această independență?
   Cum de și-au permis să-l lase pe primul prim ministru și doctor și și și să aștepte?
   CUM?
   Asta ne întrebăm și noi, iar singurul posibil răspuns pe care-l găsim, este acela că „unitatea de monolit” în jurul secretarului general primului ministru și șef al psd este cam fisurată, sau pe cale de a se sfărâma!
   În mod evident membrii coaliției de guvernare sunt supuși unor a propos-uri și tentații ori amenințări fățișe, este evident că ușor ușor se vor distanța de lepros, este evident că mâine (politic vorbind) vor descoperi că „n-au știut” ce se întâmpla pe la spatele lor! Ceea ce, evident, noi nu vom crede!
   Un alt semn interesant al „debarcării ce se pregătește”, este faptul că principala declarație (cam sforăitoare și inutil de pedagogică) a făcut-o chiar suspectul, urmăritul și mâine poimâine, acuzatul dacă nu chiar condamnatul!
   Aici trebuiește atrasă atenția justiției, care a greșit grav aplicând lui „dragă liviule” un an cu suspendare și nu câți merita cu executare: greșeala aceasta, ne producea neplăcerea de a privi pe holurile parlamentului troika ponta - dragnea - zgonea, iar zgonea încă nu are dosar!

   Ω

   Așteptăm cu nerăbdare ruperea gâtului arogantului fost procuror, fost slugă de năstase, actual maxi hrebenciuc, așteptăm momentul lui stânga`mprejur a „aliaților”, așteptăm „daciana dragostea mea”!
   Până atunci, venim cu o prepunere legislativă: impotentul politic bonta ne-a anunțat că JUSTIȚIA dă o lovitură de stat! Sună cam fals, sună „ca dracu`”, sună prost!
   Așadar, propunem și decretăm
   Articol unic: se înlocuiește
„LOVITURĂ DE STAT”
cu
„CRIMĂ DE LESE-MAJESTATE”!
NU-I AȘA CĂ SUNĂ MAI BINE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu