Faceți căutări pe acest blog

vineri, 5 iunie 2015

Înțeleptul solomon wigler

    Numai pentru el?
   Fără dom` doctor?
   Și fără alții?

   Consilierul primarului general a fost prins cu laba'n miere și mâța`n sac!

   Personajul, cu o avere de peste două milioane de euro, nu a fost pare-se niciodată întrebat de unde îi are și noi credem că a venit momentul pentru încă o confiscare extinsă!
   Noi, ca proștii, ne-am tot întrebat cum se face că orice bulevard, oricât de mare, poate fi întrerupt de un semafor numai pentru a facilita accesul într-un magazin!
   Acum avem răspunsul - banii pot face orice, cu condiția să fie dați cui trebuie, pentru a fi folosiți cu înțelepciune!

   CU ÎNȚELEPCIUNEA LUI sOLOMON wIGLER!

   De multe ori ne-am întrebat cine are o afacere cu semafoare și, bineînțeles nu am primit nici un răspuns niciodată: acum a venit momentul să aflăm de ce circulația din București (și nu numai!) este atât de imbecil și odios fragmentată, de ce posesorii de mijloace de locomoție de tip auto trebuie să înregistreze consumuri cu mult mai mari decât cele date de specificațiile producătorilor și, în special, de ce orașele românești sunt atât de sufocate de poluare în urma traficului ce permanent tinde spre blocare!

   Ω

   Chiar trebuie să credem că primarul oprescu nu a știut nimic?
   Chiar trebuie să credem că nici unul dintre consilierii care au aprobat hoțiile prin vot, nu au știut nimic?
   Chiar trebuie să credem că Eurotrading Construct a primit majoritatea contractelor (oricum, pe cele bănoase) pentru că erau singurii ... buni?
   Societatea țipă de multă vreme împotriva modului dezastruos în care este condus Bucureștiul, orașul cu șapte hoți transformați în stăpâni, iar până acum doar organele de anchetă au auzit: poate se face și altceva!
   P.S. Nu este nevoie de medici în sistemul penitenciar?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu