Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 noiembrie 2019

AJUNGE!


   Ajunge! Atât de mult s-a vorbit despre pesede și candidatul lui la alegerile prezidențiale, încât am început să nu mai vedem pădurea din cauza copacilor! 
   Ajunge!
   Se vorbește mult prea mult despre scorul slab al pesede-ului, de parcă asta contează și nu scorul bun al opoziției pesede-ului! Trebuie să încetăm să ne mirăm de prostiile făcute de stânga și să nu ne mai intereseze decât în măsura în care de acolo sare sânge!
   S-a mai așteptat cineva în afară de a3 la altceva decât la o mamă de bătaie?
   De ce sunteți mirați că două tute puse să facă o treabă, în loc să câștige au mai pierdut cinci județe? Atât pot, atât fac, așa candidat, așa șef de campanie, așa rezultat!
   Și gata!

   Trebuie să încetăm de ambele părți și să acceptăm rezultatul urnelor! Cred că postări ca cele care urmează nu numai că nu-și au rostul, dar sunt de-a dreptul periculoase:

tatiana tzuka

@tatiana_tzuka
Mda, nu am argumente, nu stiu ce sa zic la un asa scor dar poate scapam de herr Muiannis Dobitoken nazist si hot de case, prin impuscare
🤣
sau poate avem noroc si-l calca trenul, ii cade o caramida in cap...din astea! si scapam, asta nu o sa stea inca 5 ani la Cotroceni

4:18 p.m. · 25 nov. 2019
tatiana tzuka
@tatiana_tzuka
Sa va traiasca herr Muiannis, sa nu faca nimic, sa plece in vacante la vacante, sa blockeze activitatea guvernului, dar acum are guvernul lui, incapabili, curve si penali, sa vedem cum isi vor asigura majoritatea in parlament, pentru ca este fragila si da sa crape!
5:34 p.m. · 25 nov. 2019

Dan Enache @danen953

RADU TUDOR, strigă-ți dragostea indelung reprimată pentru nazistul Johanis și urlă-i cât te ține gura: I LOVE YOU.. JOHANN..!!
Dan Enache
@danen953
Nu pot crede că "maimuțele" îndobitocite și manipulate de stăpânii coloniei România sunt 66% din populație!
Dan Enache
@danen953
ăștia, în continuare spălători de wc-uri englezești și de cururi italiene , or fi fericiti acu fara Viorica?? Sa vina inapoi acu!


   Un amănunt: nu sunt nici pe departe cele mai rele, sunt multe altele și mai și!
   Dar, să revenim: dacă o parte din populație s-a lăsat atrasă de vulgaritatea mulguței încât să ajungă la asemenea manifestări, noi ceilalți nu trebuie să răspundem cu aceeași monedă ci, cu ceva mai multă minte și înțelegere, să reintrăm în jocul politic și democratic al argumentelor, iar atunci când guvernul României, oricare ar fi acesta ne nemulțumește, să ne arătăm frustrarea inclusiv prin manifestații publice! 

   Problema este că din acest moment pesede-ul trebuie privit ca o glumă, ca un motiv de bârfe, ca un loc unde se contorizează capetele căzute: noi trebuie să avem alte priorități și ocupații, de exemplu ... campania prezidențială s-a încheiat cu al doilea tur al alegerilor, Klauss Iohannis a câștigat și PNL-ul se află la butoane!
DIN ACEST MOMENT TREBUIE SĂ PĂZIM PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL DE LA A FACE PROSTII,
TREBUIE SĂ FIM CA SULA ÎN COASTA LOR, ȘTIUT FIIND CĂ DUREREA ESTE CÂINELE DE PAZĂ AL SĂNĂTĂȚII!
SĂ ÎNCEPEM DAR ...
   Primul ministru Orban a refuzat să audă vocea străzii care cerea înlocuirea ministrului cu casă de 1000 m pătrați și povestea asta se va contoriza negativ la inventarul partidului, dar faptul că domnul Orban nu înțelege că niște oameni, chiar dacă au fost buni (deși cel despre care vorbim nu a fost) sunt percepuți de către opinia publică drept persoane problemă și că ei trebuie rugați sau obligați să facă un pas mare în spate, poate fi o problemă! Vorbim acum despre eugen nicolăescu, cel care nu a fost bine primit la sănătate niciodată și care acum, alături de alinuța gorghiu, vine să propună legi ... Legea propusă este bună, mi se pare chiar binevenită, dar ea va fi din start respinsă pentru motivul că vine de la nicolăescu și gorghiu! Este surprinzător că primul ministru nu înțelege cât de importantă este acum partea de PR, este surprinzător că primul ministru este la un pas de a lăsa aceeași impresie ca și predecesorii săi pesediști, adică aceea de a impune și nu de a discuta, explica, dialoga!

  

   Ei bine da, luna de miere s-a încheiat, este timpul să trecem, la treabă: sper să nu se supere guvernul că este criticat, medicamentele de obicei sunt amare ... 
ORICE GUVERN AR FI LA CONDUCERE, 
NOI AVEM OBLIGAȚIA 
DE A-L TRAGE DE MÂNECĂ!
AȘA CUM AM TRAS ȘI GUVERNELE pesed-ISTE!
   Așa știe un om, de pe stradă!

Un comentariu: