Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 noiembrie 2019

Tuta este istorie!

   Tuta țața veorica trebuie să-și care boarfele și bulendrele de la Palatul Victoria la ea acasă, în Teleorman: Ludovic Orban este noul premier, cu un număr de 240 de voturi pentru, exprimate în lipsa pesede-ului (adică psd+bonta)!
ȚAȚA VEORICA ESTE, ÎN SFÂRȘIT, ISTORIE!
   Ce aștept eu personal de la această nouă guvernare?
   În primul rând doresc să aflu adevărul despre starea economiei și finanțelor României.
   Apoi, doresc tragerea la răspundere a vinovaților, cu teodorovici, cu vâlcov, cu toți profitorii acestor aproape trei ani de guvernare!
   Doresc începerea investițiilor!
   Doresc - nu în ultimul rând - curățarea sistemului bugetar de toate neamurile, de toți nepoții, curvele, amantele și amanții: poate chiar și dăncilă junior ar trebui să dea un examen pe post!
   Doresc interzicerea definitivă a numirilor fără examen!
   Doresc revenirea la legile justiției de până la barbaria iordache&slugărel toader!
   Doresc alegeri anticipate cât mai rapid cu putință și formarea unui nou parlament care să reprezinte România de acum și nu cea a lui ciordache, niciolichea, rădulescu AKM și alții ca ei!

   Ω

   Indiferent cine este la guvernare, îmi doresc să se fi trezit în timpul acestei nemernicii ticăloase numite guvernarea pesede!
   Era să uit: îmi doresc foarte mult pornirea procesului Teldrum și totodată, ca dracnea să nu fie lăsat să se plictisească singur în pușcărie pentru ceea ce a și au făcut acestei țări!
   Și tot uitam ceva: îmi doresc ca iordache din Caracal să-și bage degetele alea două în ...
   Asta își dorește un om, de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu