Faceți căutări pe acest blog

marți, 5 noiembrie 2019

Glonțul de milă

   Se ascute lupta de clasă în pseudo partidul lui victoraș bonta: așa zisul șef le cere „trădătorilor” demisia, „trădătorii” îi cer așa zisului șef să plece! Abia acum am văzut clar că bonta, această gloabă politică, nu a dorit plecarea pesede-ului de la putere ci doar plecarea gospodinei din Teleorman, sperând probabil că pesede-ul, căruia îi tot aruncă ocheade, îl va chema să-l salveze într-un happy end „fericit”! În locul sărutului pasional în apus de soare pe final de film care a fost imposibil pentru că pesede-ul a înțeles că are nevoie de un armăsar mai bun, bonta a căpătat o copită-n bot: cu toate astea și-a spus că poate dicta în stilul dracnea într-un partid pe cale de dizolvare și a început să bată cu copita-n pământ! Dar ... iată că în grajdul partidului pro mai sunt și alți armăsari, care la rândul lor îi trag gloabei copite-n bot: pur și simplu fostul prim ministru tudose îi râde minusculului pseudo Titulescu în nările-i dilatate de o furie fără sens!
   Este clar că bonta a urmărit revenirea în pesede, este clar că bonta a crezut că va reveni în pesede ca salvator, este clar că bonta jinduiește la meciurile de basket și turele cu mașini de curse din vremea când în disprețul nostru al tuturor era primul ministru al României Colectivului, este clar că bonta gândește dictatorial - atunci când totuși i se pare că gândește!

   Ω

   Pur și simplu micro Titulescul bonta se vede în oglindă un gigantic Napoleon politic, ceea ce este chiar mai mult decât ridicol! 
   Este evident că în mintea lui se vede funcționând tot ca un dictator de tip dracnea! 
   Este și mai clar că gloaba nu a înțeles că prin contrele cu membrii marcanți ai pseudo partidului pro și-a fracturat piciorul!
   Nu mai lipsește decât ca tudose și ai lui să-i dea lovitura de grație care se dă în cazurile fără speranță ale cabalinelor de orice fel:
SĂ VEDEM CÂND ȘI DACĂ ÎI VOR TRAGE GLONȚUL POLITIC 
DE CARE ESTE DEMN INFIMUL FALS PERSONAJ CU VISURI DE DICTATOR!
DISPARIȚIA UNUI ASEMENEA INDIVID DIN VIAȚA POLITICĂ AR FACE UN BINE TUTUROR!
   P.S. Cred că lovitura la bonta se va transmite și candidatului pro la președinție!
   Așa gândește un om, de pe stradă ... 
   

Un comentariu:

  1. Howdy just wanted to give you a quick heads up and
    let you know a few of the images aren't loading properly.
    I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show
    the same results.

    RăspundețiȘtergere