Faceți căutări pe acest blog

luni, 18 noiembrie 2019

Niște derbedei

   M-am uitat la meciul cu Suedia: niște derbedei plini de fumuri și bani, conduși de alți derbedei, s-au făcut de râs în huiduielile unui grup de derbedei care au aruncat în teren cu diferite obiecte într-un suedez negru – ei, fiind albi, se cred mai buni! Ce derbedei!

   M-am uitat cu grijă în media autohtonă: niște derbedei îi înjură scabros pe derbedeii celorlalți, în timp ce alți derbedei, la fel de analfabeți, îi înjură cu spor pe derbedeii primilor – derbedeii șefi ai celor două grupuri de derbedei se bucură și ne educă pe noi și pe copiii noștri, de parcă nu ar mai exista pe lumea asta altceva decât golăneala lor infectă! 

   M-am mișcat puțin prin oraș, cu treabă: o derbedoaică (merge sau deranjează) cu număr de Ilfov (IF53RAM) s-a hotărât în ultima clipă și în mijlocul intersecției de la Piața Unirii din București (opt benzi lățime) să facă stânga spre parlament – nu tu semnalizare, nu tu asigurare, numai dorință pentru juna blondă, cu ochi bovini și minte așișderea și, neputința de a înțelege că putea omorî un om! Nu o interesează, în lumea asta plină de derbedei mortul nu contează ... 

   M-am uitat la știri: un grup de derbedei din Ploiești, beți morți, agresivi și voinici nevoie mare din cauză de motiv de prea mult alcool, a încercat să le arate piteștenilor că dacă la Ploiești poți să te Pitești, la Pitești nu poți să te Ploiești, așa că a ieșit o bătaie democratică, prezența trupelor speciale fiind absolut necesară! 

   Merg pe centura Bucureștiului: derbedei cu BMW de ocazie se joacă cu armele lor de două tone în plin trafic, indiferenți la ce ar putea face mașina scăpată de sub control – derbedeii care le-au dat permise contra cost, derbedeii care știu unde se țin curse, derbedeii care iau șpaga și închid ochii, îi protejează împotriva noastră și a legii! 

   Mă duc la magazin: marfa vândută de derbedei străini de data asta este scumpă și proastă – derbedeii plătiți de noi nu văd pentru că ei sunt derbedei cu gulere albe! 

   Derbedeii din toată țara își vând surorile și prietenele rețelelor de prostituție din străinătate sau din țară, acolo unde se duc și domni polițiști derbedei! 

   Internetul este plin de derbedei, strada este plină de derbedei, viața politică este plină de derbedei, fotbalul este plin de derbedei și derbedoaice care vând și cumpără jucători la fel de derbedei ca și ei, autoritățile au fost umplute cu derbedei iar Europa ... ce să mai spun, Europa știe că ROMÂN este similar cu DERBEDEU! 

    

   Dacă vă spun că m-am săturat și că vreau o schimbare, mă veți eticheta drept derbedeu?
   Se întreabă un om, de pe stradă!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu