Faceți căutări pe acest blog

marți, 5 noiembrie 2019

Să ne calmăm

   Sinistra teleormăneancă specialistă în murături din gafe a plecat și gata, a devenit istorie, așa că trebuie să ne calmăm și să vedem la ce urmări ne putem aștepta de pe urma celor 240 de voturi cu care Orban a venit la putere.
   Din start vedem că bonta care se dădea un cal alb este doar o gloabă politică, visând mărunt, la conducerea pesede-ului care mare lucru nu mai înseamnă. Acest victoraș, prezentat de către un ilustru ocnaș drept un mic Titulescu, s-a dovedit într-adevăr mic și cred că așa va și rămâne: mai ales dacă se și redeschide un anumit dosar ...
   Puterea actuală este din păcate foarte fragmentată: nu se poate guverna adunând pentru fiecare lege importantă cel puțin 233 de voturi cu disperarea celui care se îneacă și caută paiul salvator: așadar, trebuie apelat urgent la mecanismul democratic al alegerilor anticipate! Populația trebuie chemată să spună ce dorește cu adevărat: minciuna pesede-ului și îndatorarea copiilor și nepoților pentru îndestularea a vreo sută de pesediști sau o nouă direcție care să ne scoată odată pentru totdeauna din coada asta mizerabilă a lumii civilizate!

   Vom vedea ...
   Să sperăm că actualul guvern va fi nu doar mai ci cu adevărat competent și să încetăm să-l mai comparăm cu imbecilele guverne pesede!

   Lucrurile nu se vor liniști fără alegeri anticipate, asta este clar!

   Ω

   Marea luptă se va da în pesede abia după alegerile de duminica viitoare! Dacă așa cum se pare de pe acum aia cum o cheamă - că nici în bătaie de joc nu aș mai vrea să-i spun numele - nu intră în turul doi, lupta se va dezlănțui de săptămâna viitoare! Dacă prin absurd gospodina va reuși să intre în turul doi va clama o mare victorie mascând înfrângerea lamentabilă a încă cel puțin teoretic celui mai mare partid românesc: și măcelul se va amâna cu două săptămâni!
   Poate câștiga pesede-ul președinția?
   Pare imposibil!
   Își poate reveni pesede-ul?
   Teoretic da, practic greu de crezut!
   De cine depinde asta?
   De actualul guvern (minoritar) și de cel care va veni după alegerile anticipate susținut de o majoritate legală și solid constituită.
   Ce va fi? 
   Cum va fi?
   Sperăm că mai bine ... măcar așa speră un om, de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu