Faceți căutări pe acest blog

joi, 14 noiembrie 2019

Între penibil și jenant


   Mi se pare penibilă hotărârea consilierilor lui Iohannis, mi se pare penibil să duci o campanie electorală în care să nu spui nimic, să nu dai nimic dar să ceri tot! Da, mi se pare penibil din partea lui Iohannis, că din cealaltă parte oricum nu mă așteptam la nimic.
   Ei bine, cine a ales oare tactica fugii în cerc după propria coadă, nu vrea altceva decât ca pesede-ul să dea viitorul președinte al României!
   Cum pot veni cu explicații inepte de genul „sunt și alte țări unde nu au loc dezbateri”?
   Cum pot ridica mingea inteligenței la fileul uneia dintre cele mai jalnice minți din societatea românească?
   Cum s-au gândit ei, cei plătiți probabil regește, că tactica noncombatului poate fi una victorioasă într-o țară unde nu contează decât vorba și promisiunea?
   Cum își închipuie cineva că se pot atrage voturi refuzând lupta cu O FEMEIE?
CU O FEMEIE!?!
   Este inadmisibilă soluția aleasă, este de-a dreptul prostească!
   Ne-a spus președintele că se va concentra în continuare „pe alegători”: dacă este adevărat, să-și trimită consilierii incognito pe stradă – va avea prilejul să afle că mulți dintre alegătorii de dreapta se declară DEZAMĂGIȚI și neinteresați de a se prezenta din nou la vot pe 24 noiembrie! Nu înțeleg de ce se ferește de o înfruntare cu candidatul pesede-ului, nu înțeleg de ce îi dă astfel cartușe, nu înțeleg de ce crede în spusele lui băsescu cum că va lua 70% din voturi! Eu nu înțeleg, dar nici el nu înțelege că trăiește într-un turn de fildeș, acolo unde rumoarea străzii nu se aude, nemulțumirea votanților nu se simte, rușinea de a susține un om care este perceput ca ascunzându-se în spatele consilierilor nu înroșește nici un obraz, un turn unde dezamăgirea susținătorilor nu se vede și nici acuzațiile de lașitate, frică, incoerență nu se fac înțelese!
CANDIDATUL IOHANNIS RISCĂ SĂ PIARDĂ PE PROPRIA MÂNĂ,
RISCĂ ȘI CHIAR O POATE FACE!
POATE SALVA SITUAȚIA?
DA, ACCEPTÂND O ÎNTÂLNIRE TELEVIZATĂ CU CONTRACANDIDATUL DE STÂNGA,
UNA ORGANIZATĂ DE UNIVERSITATE, DE ACADEMIE SAU DE ȘTEFAN GHEORGHIU!
ÎN CAZ CONTRAR, VOM AVEA O țață leană FĂRĂ nea nicu LA COTROCENI!
ESTE PUR ȘI SIMPLU ABSURD CE SE ÎNTÂMPLĂ,
IOHANNIS SE PARE CĂ
DOARME!

  

   Asta a fost partea penibilă a textului promis în titlu: dacă vă întrebați care este cea jenantă, atunci aflați că jenant a fost Orban când a propus pesede-ului să se prezinte el, în locul candidatului la o eventuală discuție! 
JENANT ȘI JALNIC!
   Mai bine ar pune mâna pe Iohannis, i-ar trage o pereche de palme să-l trezească „din somnul cel de moarte”, ar demite rahații care-l consiliază în campanie și care abia așteaptă să-și ia banii și să plece și l-ar duce pe sus la orice întâlnire cu teleormăneanca ce se umflă-n pene că ditamai bărbatul face pe el de frică numai auzindu-i numele! Asta ar face un șef de partid cu candidatul pe care l-a susținut și încă îl susține!
   Aha ... am priceput ... nu-i din neamul brătienilor ... așa deci ... eu credeam ... în sfârșit, așa crede un om, de pe stradă ...
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu