Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 decembrie 2019

Așteptări


   Actuala putere, susținută fragil în parlament și puternic în rândul populației, nu trebuie să uite că s-a așezat pe fotoliile calde abia eliberate de cururile pesediste și pentru că cetățenii acestei țări, mă rog, cei mai mulți dintre ei, au anumite așteptări! 
   Iar dacă unele așteptări sunt cu bătaie mai lungă și oamenii înțeleg asta (o șosea nu se construiește peste noapte, un pod la fel sau un spital), sunt altele mai la îndemână, altele pe care oamenii le-ar primi cu mare ușurare și o satisfacție la fel! 
   Printre acestea se numără desființarea secției speciale pentru anchetarea magistraților, aplicarea principiului contributivității la calcularea TUTUROR pensiilor și desființarea pensiilor speciale și a pensiilor de serviciu inclusiv ale celor ale parlamentarilor, tragerea la răspundere a celor vinovați de catastrofa din justiție cum ar fi slugărel toader și acoliții lui, încetarea producerii de efecte de către ordonanța 114, eliberarea totală a justiției de sub pumnul politicului, tragerea la răspundere a responsabililor pentru haosul de la alegerile din străinătate, încetarea numirilor politice, ocuparea posturilor bugetare numai prin concurs, alegerea primarilor în două tururi de scrutin, modul în care sunt aleși președinții de consilii județene, etc!
   Toate astea se pot face, pot fi lucruri bune pentru România și pot da satisfacție celor care au înghețat în Piața Victoriei opunându-se ordonanței 13 și altora asemenea ei!

  

   Era să uit: tot nu știm cine a ordonat reținerea ilegală a plăcuțelor de înmatriculare suedeze, acelea cu ****psd și tare mult ne-ar plăcea ...
   Așa gândește un om, de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu