Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 decembrie 2019

Cu deștu`n gură


   Sunt surprins și dezamăgit de comportamentul guvernului penele: poți să juri că-i tot țața veorica la Palatul Victoria! De ce? Pentru că eu nu pricep ... dar eu sunt mai greu de cap, recunosc ,,, așa că aș vrea să mi se explice!
   Nu dorea noua putere alegeri anticipate?
   Nu se dădeau ei de ceasul morții că este greu să ajungi la anticipate fără voia parlamentului?
   Nu ne-au împuiat ei capul că este nevoie să cadă guvernul de două ori consecutiv în 60 de zile pentru ca președintele să dizolve parlamentul și să convoace alegerile anticipate mult dorite?
   Ba da, nu mă înșel ...
   Nu arătau ei pesede-ul cu deștu`că încalcă în mod voit și repetat regulamentele și cutumele și tot ce mai era de încălcat numai și numai în propriul lor interes?
   Ba da, ne arătau ...
   Și atunci, de ce guvernul penele nu pune proiectul de buget în dezbatere parlamentară și preferă să deschidă în viitor Cutia Pandorei, asumându-și răspunderea pe legea bugetului deci, în mod absurd de nedemocratic punând la rândul lor pumnul în gura actualei opoziții, asumându-și hotărârea asupra bugetului fără să accepte părerile și eventualele amendamente ale celorlalți?
   Nu era ăsta un bun moment pentru o primă cădere a guvernului? Și încă foarte rapid după alegerile prezidențiale!
   Ce joc fac penele-ul și Orban și Câțu?
   Observăm că la Palatul Victoria s-au schimbat numai numele, năravurile ba!
   Păcat!
   Vedem cum guvernul penele se screme să abroge legile pentru a căror abrogare au fost aleși, vedem cum guvernul penele calcă în străchinile accizei la carburanți, vedem cum guvernul penele șovăie în desființarea taxei lăcomiei, vedem cum guvernul penele se împiedică în pensiile speciale, vedem cum guvernul penele ar putea fi condus de țața veorica și format din miniștrii ei!

  

   Spun cu părere de rău că m-am așteptat la altceva din partea liberalilor care trebuiau să vină cu un program pragmatic și cinic în direcția dezvoltării României, nu cu unul modest de contabil de CAP care nu știe decât să taie cheltuieli!
   M-am așteptat la soluții în timp ce ei, liberalii, ne arată că au învățat să numere până la aproape cinci și cele patru operațiuni!
   Președintele Iohannis este oare mulțumit de un asemenea guvern păgubos? Sper din tot sufletul că nu: la el a rămas ultima speranță, că de politicieni mediocri este plină România! Poate președintele va observa că noul guvern a pus boii în spatele carului, nici acum nu este prea târziu să-i trezească pe cei ce se dovedesc la fel de inepți ca politicienii lui dracnea și pesede!
   Până se va produce o schimbare, dezamăgirea este din ce în ce mai adâncă ...
   Așa simt oamenii, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu