Faceți căutări pe acest blog

joi, 19 decembrie 2019

V-am votat!


   Da, doi români din trei v-au votat!
   Doi din trei ... este enorm, nu-i așa?
   Votul primit de președinte a fost un vot pentru voi, pentru opoziția pesede-ului, pentru voi care ne-ați promis că știți, că puteți, că veți face!
   Da, v-am votat!
   Da, v-am votat doi din trei români!
   Dar voi, ne-ați mințit pe noi, cei doi români din trei!
   Ne-ați mințit pentru că de fapt nu știți, nu puteți și nici nu veți face!
   Nu sunteți mai buni decât pesede-ul atâta timp cât dați dovadă de același cinism monstruos: când ați cerut mărirea alocațiilor pentru copii, era o măsură bună, acum când o cere pesede-ul pune bugetul în genunchi! În genunchi?
   Ați promis renunțarea la pensiile speciale pentru ca acum să vreți să le păstrați pe cele militare și pe ale magistraților, adică 90% dintre ele, renunțând însă cu mare tam tam la cele ale diplomaților care sunt cu toatele puțin mai multe de 800 (cele militare depășesc suta de mii)!
   Ați promis că ați ști ce să faceți în locul pesede-ului și ați venit cu același tip de oameni și de discurs, ați adus în guvern persoane cu probleme diverse, de la simple probleme morale până la unele aproape penale, ați adus la finanțe un contabil care nu știe decât să taie cheltuieli și nu să facă bani!
   Ne omorâți cu zile cu respectarea țintei de deficit de trei și ceva la sută, motiv suficient de bun pentru înghețarea investițiilor în loc să treceți la produs bani dincolo de orice dorință a uniunii europene: da-ți drumul la jocurile de noroc și veți avea un turism înfloritor cu tot ceea ce atrage după sine, împrumutați sume uriașe și băgați-le în investiții creând locuri de muncă și atrăgând aici traficul de mărfuri care altfel ne ocolește și pe investitorii care preferă Ungaria, nu încurajați consumul prin scăderea TVA-ului ci diferențiați-l inteligent taxând cu 90% iahturile, blănurile și alte articole de lux și cu zero % pâinea și alimentele de bază! Încurajați oamenii să-și deschidă firme, dați-le scutiri care nu vor sărăci statul din moment ce astăzi se muncește la negru, încurajați și susțineți economia națională, dați subvenții în agricultură și măriți-le pentru terenurile irigate!
   De ce vi se pare greu să luați asemenea hotărâri, nu sunteți liberali?
   Luați bani cu împrumut și băgați-i în economie, refuzați să participați la ciclul inflaționist prin creșterea administrativă a veniturilor și în maximum doi ani oamenii vor câștiga mai bine prin propriile mijloace, nu stând cu mâna întinsă la stat!
   V-am votat, doi români din trei v-am votat sperând că nu sunteți la fel de cinici ca pesede-ul însă sunteți o apă și-un pământ: vă puneți contre unii altora, vă împiedicați unii pe alții cu unicul scop de a vă face rău reciproc, pesede-ul trântește cu mucii în fasole cu creșteri absurde de cheltuieli, indiferent la starea bugetului și a țării, conștient numai de răul pe care-l face penele-ului, penele-ul încearcă să taie banii dați de pesede primarilor dorind evident să dea în cap bazei electorale pesediste!
PENTRU ASTA V-AM VOTAT?
CA SĂ VĂ LUPTAȚI ÎNTRE VOI?
VOI CREDEȚI CĂ ASTA NE-AM DORIT?
   Tot timpul penele-ul a promis că din momentul în care va veni la putere va face și va drege - o spun acum, din timp:
penele-UL PARE A FI UN PARTID FORMAT DIN CONTABILI CU MÂNECUȚE 
ȘI AVOCAȚI RATAȚI!
DIN PĂCATE NICI usere-UL NU ESTE DEPARTE:
barna DEJA SE MANIFESTĂ CA UN STĂPÂN!
   Ce vom alege să alegem?
   Nu știu acum, vom vedea ...

  

   Din păcate, penele-ul este pe cale să ne dezamăgească prin politica șovăitoare și contabilicească pe care o duce, prin demonstrația de impotență pe care o face, indiferent la orice semnal de alarmă ar auzi că este tras!
   Pe lângă doctori și profesori și ingineri și constructori sau instalatori, se pare că ne lipsesc și oamenii politici, acei oameni politici adevărați:
Orban și ai lui nu se numără în această categorie,
părând a fi numai și numai o mare păcăleală!
   Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu