Faceți căutări pe acest blog

marți, 10 decembrie 2019

Promisa bunăstare


   La pesede Arad este cutremur: un cutremur mic, care ne arată cum se propagă cutremurul mare și cum întreg partidul are de dat explicații! Spus pe scurt, șefii din pesede Arad au numit la buna lor voință oameni pe posturi în direcția drumuri. Aici, la direcțiile Arad și Timiș, au fost numiți tovarăși de partid până la nivelul cântarului de la Nădlac II!
   Traducere: orice mașină de transport marfă plătește o sumă funcție de greutatea pe care o transportă.
   Ei bine, tovarășii de la cântar, ca pe vremurile ante `89 la abator, cântăreau mașinile CARE TREBUIE și înregistrau o greutate mai mică, permițându-le să treacă prin vamă după plata unor sume mai mici: răsplata era ceva de genul 50 la 100 de euro – asta ar trebui s-o credem noi, proștii! Distracția asta ține de prin 2016, timp în care pesede Arad, artizanul hoției, a tras zilnic presupun, sume modeste doar din punctul Nădlac II: din altele încă nedescoperite, ce sume s-or fi scurs la partid și de acolo la București?
   În sfârșit ...
   Șmecheria a fost pusă la cale de niște derbedei, de niște golani care au înșelat partidul și pe oamenii lui, cei care țipă în stradă împotriva diasporei care tot cere o țară ca afară! Hoția a fost făcută prin înșelarea conducerii partidului atât pe plan local cât și central! Înșelăciunea ... ce s-o mai lungim: capii șmecheriei, derbedeii și golanii, interlopii cum se spune la TV care au pus la punct toată banda asta și tot complexul infracțional are la conducere
DOI DEPUTAȚI și UN SENATOR!
TOȚI MEMBRI ... pesede!
   Vă vine să credeți?
   Mie da, îmi vine să cred, pentru că țara asta ajunsese pe mâna pesede-ului mai mulsă decât pe vremea fanarioților!

   Acum, având în fața ochilor sistemul de organizare al hoției pesediste, știind cum a lucrat partidul transformat în grup infracțional, înțelegând în sfârșit și ultimul prostovan de ce era necesară schimbarea legilor justiției și existența SS, sperăm ca DNA să-și reia bunele obiceiuri și să-i strângă de unde-i doare pe toți ăștia din clanul pesedeilor, frați buni cu cei din clanul sportivilor, al cordunenilor și ai altor clanuri țigănești sau nu, care au spoliat România de când se știu cu protecția beneficiarilor de pensii de serviciu de la MI!

  

   Cred că este în sfârșit momentul ca PNL să treacă la asaltul final asupra
ADEVĂRATULUI STAT PARALEL ȘI MAFIOT
creat de pesede și să impună legea care să permită angajarea pe bază de concurs și nu numirea în funcții publice!
   Trebuie, o dată pentru totdeauna, să se știe până la ce nivel se permite numirea politică, fără concurs: dacă ați ști ce mafie este cu posturile mici și cum sunt transformați oamenii în slugi ... Așadar, numire pentru ministru, secretar de stat, șef de cabinet și restul prin concurs, imuabil pentru cel puțin patru ani?
   Asta se întreabă un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu