Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 ianuarie 2020

Ciuma globală


   Ce se întâmplă cu adevărat?
   Care este oare situația reală dacă un partid obișnuit cu ascultarea orbească declară cu „sinceritate” că a pus în carantină zeci de milioane de cetățeni?
   Care o fi substratul?
   Cum fabrica lumii a cam încetinit ritmul, te-ai fi așteptat ca partidul cu convingeri de veșnică dezvoltare și creștere să fie mai puțin darnic cu carantina dar ... dar unul dintre nodurile economice importante ale Chinei a fost scurtcircuitat! În Shanghai-ul cu populație mai numeroasă decât a întregii Românii, a fost închis Disneyland-ul iar orașul, care este înconjurat de uzine din toate domeniile de activitate imaginabile pare a fi o bombă cu ceas! În Beijing-ul cu mixtul lui de arhitectură ultra modernă, coreeană și chinezească de tocat banii, a fost închis principalul motiv al sosirii turiștilor, adică „Orașul Interzis” iar festivitățile prilejuite de anul nou chinezesc au fost anulate probabil pentru prima oară în îndelungata istorie a Chinei pe timp de pace!
   Care este oare adevărul?
   china nu a mai fost într-o asemenea situație din vremea celor șapte regate războinice!
   Să închidem gurile la propaganda care spune că urmașii participaților la marșul cel lung vor ridica două spitale cu câte o mie de paturi în numai o săptămână: nici betonul nu face priză atât de rapid, nici betonul rapid nu poate fi folosit oriunde și la orice dar partidul tot găsește cu cale să se laude într-o ultimă răbufnire de orgoliu, chiar și în asemenea momente! Să lăsăm deci basmele fără relevanță în acest moment și să încercăm să înțelegem ce este foarte important, adică un regim învățat să nege și să recunoască târziu să dea totul publicității așa, din prima?
   Cam greu de crezut!
   Iar dacă ținem cont că de când s-a declarat că SIDA provine de la maimuța verde parcă nu prea îți mai vine să ai încredere în oamenii de știință, fie ei britanici sau nu, ajungem să ne întrebăm:
a.      China și-a tras singură un glonț în picior?
b.      China este atacată perfid, în mod bacteriologic?
   În continuare, întrebările noastre trebuie să părăsească domeniul sănătății:
a.      China va încetini! Cu cât?
b.      Cum se va simți asta la nivel mondial?
c.      Cum vom simți noi această încetinire?
   Revenind la sănătate, ne putem întreba și:
a.       Ne poate apăra statul român altfel decât cu afișe pe aeroport?
b.      Dacă da, cum?

   Viitorul nu este foarte vesel, iar cine îl tratează numărând niște sute de morți nu înțelege ce se poate ascunde în spatele acestei boli ce poate deveni oricând o pandemie dintre cele mai grave!

  

   Cine produce asemenea arme – dacă sunt arme! – testează terenul pentru că:
a.      Încă nu poate produce o cantitate suficient de mare pentru a lovi decisiv
b.      Încă nu stăpânește perfect antidotul
c.      În spatele ușilor închise are loc un șantaj la nivel mondial ale cărui rezultate sunt schimbarea totală și definitivă a lumii așa cum o cunoaștem!
   Dacă nu avem de-a face cu o armă, atunci este posibil ca Mama Natură să scoată singură singurică pe piață soluții la înmulțirea exagerată a omului? Sau încălzirea accentuată să ducă la eliberarea din ghețurile fals numite veșnice a unor microbi înghețați și îngropați acolo din timpuri imemoriale și pe care organismul nostru i-a uitat, neștiind cum să se apere împotriva lor?
   Totul pare în acest moment posibil, absolut totul!
   În definitiv și la urma urmelor și ciuma neagră tot din orient a venit, cu corăbiile negustorilor, deci nu ar fi nimic nou ci doar repetat în această globalizare pe care se pare că nimeni nu a înțeles-o pe deplin: iar dacă ce ne amenință acum este mai agresiv decât ciuma bubonică ... atunci ...
   Cel puțin așa crede un om ... de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu