Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 aprilie 2020

Cine va plăti?


   Un șef politic a distrus spitalul din Suceava care, deși frumos zugrăvit, a fost atât de prost condus încât a devenit un focar de infecție demn de Bergamo!
   Un șef politic, a făcut la fel la Deva.
   Un alt șef politic a făcut la fel la Focșani, altul la Brașov, altul la Galați și alții mai știu eu pe unde!
   Peste tot, șefii numiți politic, fie de spitale fie de direcții de sănătate publică, o dau în bară și în loc să stârpească virusul momentului, îl hrănesc!
   Cine este de vină, cine va plăti?
   Șeful spitalului din Suceava, imbecilul cu „ordin de ministru” trebuie să plătească? Cei care au condus la fel de prost ca el, fie la Deva, fie imbecila de la Timișoara, aia care nu putea lega două vorbe, fie șefii și șefuleții din țară incapabili să respecte un minimum de proceduri trebuie să plătească?
DA!
   Trebuie să plătească!
   Singuri?

  

   Nu cumva este cazul ca niște domni sau tovarăși care i-au numit pe funcții pe niște incapabili suficient de imbecili încât să ocupe posturi pentru care nu sunt calificați, să plătească și ei alături de cei care au acceptat să ne ia banii degeaba?
   Cred că este simplu acum, responsabilitatea trebuie împărțită atunci când numești ca șef al academiei române un măcelar sau șef la DSP un lipitor de afișe!
   Așa crede, speră și gândește un om care privește strada ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu